No trochę takmekp pisze:I wyglada jak moj accent za 40zl ze sklepu....
Oni przecież musieli z czegoś zerżnąć
Ale dla wprawnego oka to nie jest problem ocenić prawdziwą wartość
Dzisiaj będąc "na mieście" w sprawie szprychy do Crossmaxa zawitałem do zaprzyjaźnionego warsztatu.
I się zgadaliśmy z kolegą że w moim rowerze brak przedniej piasty XT do szczęścia ... a on jak to on nagle do mnie wali że taką ma ale nie jest to XT.
Tylko XTR 910!
Grzebie szuka i w końcu znalazł ... później okazało się że posiada również suport XT z grupy 939 pod mufę 73 - a mój LX nie pasuje do ramy i już jest zajechany.
Jakież było moje zdumienie gdy zobaczyłem piastę przednia ... NÓWKA SZTUKA i wkład suportu XT NÓWKA SZTUKA
A całość po starej znajomości sprzedał mi za ... 100 zł
Powoli ideał mojego zabytkowego dualla staje się kompletny
I się zgadaliśmy z kolegą że w moim rowerze brak przedniej piasty XT do szczęścia ... a on jak to on nagle do mnie wali że taką ma ale nie jest to XT.
Tylko XTR 910!
Grzebie szuka i w końcu znalazł ... później okazało się że posiada również suport XT z grupy 939 pod mufę 73 - a mój LX nie pasuje do ramy i już jest zajechany.
Jakież było moje zdumienie gdy zobaczyłem piastę przednia ... NÓWKA SZTUKA i wkład suportu XT NÓWKA SZTUKA
OCZYWIŚCIE SYMBOL GRUPY XT JEST 739 A NIE 939hit00r pisze:Dzisiaj będąc "na mieście" w sprawie szprychy do Crossmaxa zawitałem do zaprzyjaźnionego warsztatu.
Tylko XTR 910!
Wiesz, że to jet wersja do rzedniej przerzutki z blachą?
No i to raczej nie jest 939 ;)
No i to raczej nie jest 939 ;)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
A dla czego herezja ?cardamon pisze:Wystarczy miske wymienic Taka piasye wstawiac do tego roweru to mega herezja
Cała grupa XT w nim siedzi a piasta jest identyczna z wyglądu i pasuje do całej grupy XT tylko że lans większy
Ten rower to jest jeżdżące muzeum.
Jak będzie szmalec to jeszcze wymienię pedały i siodło na pomarańczowe żeby to się ładnie komponowało wszystko
No i wszystko pięknie pasuje
Bałem się o długość szprych że nie będą pasować bo przy zaplataniu koła miałem mały problem ale się udało bez bólu
Bałem się o długość szprych że nie będą pasować bo przy zaplataniu koła miałem mały problem ale się udało bez bólu
Ostatnio zaszła jedna ale za to WIELKA zmiana w rowerze
Mianowicie amor Hanebrink Z-6 , nabyty w stanie nowym
A później rozebrałem rower na części gdyż pochłonął mnie inny projekt - Scapin Rudolf
Rama pozostanie jako pamiątka.
Mianowicie amor Hanebrink Z-6 , nabyty w stanie nowym
A później rozebrałem rower na części gdyż pochłonął mnie inny projekt - Scapin Rudolf
Rama pozostanie jako pamiątka.
To tylko koszmar nocny, też się tym oszukuję.michur pisze:To sie wszystko nie dzieje... Czy to jest zly sen?
Skoliozo, już nie będę, tak mi się napisało.
Lodzermensch
Jesteś żałosnycorrado1111 pisze:To tylko koszmar nocny, też się tym oszukuję.michur pisze:To sie wszystko nie dzieje... Czy to jest zly sen?