Niestety, albo stety rower zostaje rozlozony, jesli kiedykolwiek go zloze, a jest taki plan, to idzie na sciane, szkoda mi tej ramy.
W najblizszym czasie nie planuje nic w temacie.
Ostatnio zmieniony 2015-07-29, 21:58 przez 2ass, łącznie zmieniany 1 raz.

E no rama zajebista :!:
Tylna przerzutka też jest OK - w zasadzie nie zniszczalna.
Dobrze że otworzyłeś ten kokon bo widać że syfu się uzbierało :-?
Ten Monster to aby na pewno 1999 rocznik ?
Dla czego nie ma naklejek ?
Może myślałeś aby powrócić do oryginalnej kolorystyki tej ramy z naklejkami ?
Ewentualnie inny kolor a nie ten sraczkowaty.
Shiver by pasował do niej bardziej ale już nie jest typowo Retro ... może jakieś Risse albo Avalanche ?

hit00r pisze:Shiver by pasował do niej bardziej ale już nie jest typowo Retro ... może jakieś Risse albo Avalanche ?
Amortyzator do tej ramy jest tylko jeden, nie dostepny dla zwyklego smiertelnika :evil:

2ass pisze:
hit00r pisze:Shiver by pasował do niej bardziej ale już nie jest typowo Retro ... może jakieś Risse albo Avalanche ?
Amortyzator do tej ramy jest tylko jeden, nie dostepny dla zwyklego smiertelnika :evil:
No wiem że tak jest ale możesz zamontować coś co go przypomina konstrukcją typu USD ...
Tam oryginalnie ile było skoku z przodu ?
180 ?
Ty nie masz tego widelca ?
Jeśli go masz to możesz się pokusić o przeszczepienie bebechów z czegoś innego - np z Shivery tłumiki to by genialnie pracowało.
Bez naklejek prawie nie widać że to Sunn :mrgreen:
To jest rocznik 1999 ?
Nie będziesz go budował zgodnie z teamowym setem ?
Tobie to by się pewnie mój Karpiel spodobał :lol: :lol: :lol:
Szkoda że już go nie mam :-/

cardamon pisze:jak piszesz czasem co ty z tymi swoimi rowerami robisz to mi ciary po plecach lataja, takie frankensztajny poprzerabiane te twoje ramy :lol:
Ha ha ha ha :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

hit00r pisze:
2ass pisze:
No wiem że tak jest ale możesz zamontować coś co go przypomina konstrukcją typu USD ...
Tam oryginalnie ile było skoku z przodu ?
180 ?
Ty nie masz tego widelca ?
Jeśli go masz to możesz się pokusić o przeszczepienie bebechów z czegoś innego - np z Shivery tłumiki to by genialnie pracowało.
Bez naklejek prawie nie widać że to Sunn :mrgreen:
To jest rocznik 1999 ?
Nie będziesz go budował zgodnie z teamowym setem ?
Tobie to by się pewnie mój Karpiel spodobał :lol: :lol: :lol:
Szkoda że już go nie mam :-/
Nie, albo oryginal albo wcale. Skoku mial ok150mm.
Nie mam tego widelca, a ten ze zdjecia to z wczesniejszego modelu. Shiver a Obsys to jak ............... bez porowniania, mimo ze uwielbiam Marzocchi.
Rocznik ramy to '97, ale modelowo malowanie to '98.
Karpiel z poprawionym zawieszeniem, ale zajawke na niego mialem kiedys, bardziej celuje w Brooklyna, ale mnie nie stac.

2ass pisze: Karpiel z poprawionym zawieszeniem, ale zajawke na niego mialem kiedys, bardziej celuje w Brooklyna, ale mnie nie stac.
Ja miałem to ... ale sprzedałem bo nie było części do widelca a żeby kombinować niie miałem samozaparcia :-/
No i ten rower mnie przerósł bo się nie nadawał do jazdy ... chyba że do miasta na schody i do szpanu.
Kolega , który go miał wcześniej włożył w jego budowę mnóstwo czasu i pieniędzy.
A jakim cudem zdobył MTN 8 tego do dziś nie wiem :shock:
Ale później się nie wywiązał z obietnic i wyłożył lachę na mnie ... części nie załatwił itd :-|
Jako eksponat był by piękny i żałuję że sprzedałem nawet bardziej niż ty że przemalowałeś ramę :shock:
Scotta mam , który się nadaje do jazdy o wiele bardziej :lol: :lol: :lol:
Załączniki
p4pb4177998.jpg
p4pb4343018.jpg
Obraz 002.jpg