Zmiany, troche szkoda mi tego EGSa, wiec kupilem inna przerzutke i odrazu przeszla gruntowny serwis.
Amortyzator do tej ramy jest tylko jeden, nie dostepny dla zwyklego smiertelnikahit00r pisze:Shiver by pasował do niej bardziej ale już nie jest typowo Retro ... może jakieś Risse albo Avalanche ?
No wiem że tak jest ale możesz zamontować coś co go przypomina konstrukcją typu USD ...2ass pisze:Amortyzator do tej ramy jest tylko jeden, nie dostepny dla zwyklego smiertelnikahit00r pisze:Shiver by pasował do niej bardziej ale już nie jest typowo Retro ... może jakieś Risse albo Avalanche ?
Ha ha ha hacardamon pisze:jak piszesz czasem co ty z tymi swoimi rowerami robisz to mi ciary po plecach lataja, takie frankensztajny poprzerabiane te twoje ramy
Nie, albo oryginal albo wcale. Skoku mial ok150mm.hit00r pisze:No wiem że tak jest ale możesz zamontować coś co go przypomina konstrukcją typu USD ...2ass pisze:Amortyzator do tej ramy jest tylko jeden, nie dostepny dla zwyklego smiertelnikahit00r pisze:Shiver by pasował do niej bardziej ale już nie jest typowo Retro ... może jakieś Risse albo Avalanche ?
Tam oryginalnie ile było skoku z przodu ?
180 ?
Ty nie masz tego widelca ?
Jeśli go masz to możesz się pokusić o przeszczepienie bebechów z czegoś innego - np z Shivery tłumiki to by genialnie pracowało.
Bez naklejek prawie nie widać że to Sunn
To jest rocznik 1999 ?
Nie będziesz go budował zgodnie z teamowym setem ?
Tobie to by się pewnie mój Karpiel spodobał
Szkoda że już go nie mam
Ja miałem to ... ale sprzedałem bo nie było części do widelca a żeby kombinować niie miałem samozaparcia2ass pisze: Karpiel z poprawionym zawieszeniem, ale zajawke na niego mialem kiedys, bardziej celuje w Brooklyna, ale mnie nie stac.