chcesz 2-półkę koniecznie ? jeżeli rzeczywiście jest to rama Votec to wideł Votec proponuje ( o takie coś : http://www.mtb-news.de/forum/t/doppelro ... 599/page-2 ), albo juz tradycyjna już ode mnie propozycja Bomber Z1 lub Z2
Nawet nie wiesz co to za dobrodziejstwo mieć powietrzny amortyzator szczególnie takiej klasy, te regulacje to największa zaleta. Ciśnienie, poziom oleju, tłumienie odbicia i dobicia, blokada, floodgate,talas i kupa innych.Wleciał SID ale wylatuje bo bardzo mi się nie podoba, za dużo ma ustawień, a poza tym odnoszę wrażenie, że się pode mną złamie
Mam nadzieje że nie epicon.SR Epicon, RS Tora, RS Dart 2. No i jeden z nich zawita wnet .
Imo bardziej tarcza 203mm i duży hamulec go załatwią.Sid rzeczywiście może sprawiać wrażenie wątłego. Jeśli nie będziesz jedździć non stop góra-dół, nie pojedziesz na duże drop'y albo nie pojedziesz na singla (level ostre DH ) to nic się nie stanie
Kupa, kupa, kupa.Cichy pisze: SR Epicon, RS Tora, RS Dart 2.
Nie przesadzaj.Kupa, kupa, kupa.
Dla tych o bardziej wyczulonych dodam że chodzi oczywiście "kupę źle działąjącego żelastwa"
Właśnie to. Kilka razy się na tym złapałem. A ja ponad wszystko wolę jeździć niż patrzeć.Cichy pisze:Ja nie mogę mieć takiego ładnego. Szkoda by mi było na nim jeździć