To raczej nie kwestia klasyfikacji.
Wygląda jakbyś połapał okazje na części uchodzące za "kultowe" i poskladał to jakkolwiek.
Brak pomysłu, idei. Jedyny Twój argument to twierdzenie, że "żadna z części nie jest lipna"
Wrzuciłeś do oceny, więc oceniamy:)

Szczerze mówiąc - to jeśli rower ma mieć koniecznie tego Foxa i ma służyć do ścigania, to bym się zastawił nad inną ramą. Tutaj łączy się dwie epoki - a to nigdy na dobrze wychodzi, szczególnie na wyścigach, gdzie rower może zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie.
Focker przekonałeś mnie tym z pierwszej strony i agrotuningowanym maluchem. Spojrzałem prawdzie w oczy i im dalej jestem tym gorzej on wygląda.
Zrobie tak że znajde rame pod moje "szybkie i wściekłe" oczekiwania czyli pod tarcze i foxa a reszta xtr. Mam tu na myśli teamowego xtc nrs ale znalezienie tego jest bardzo trudne. I wtedy będzie rower wyglądał jak należy.

Balance zrobie wtedy według waszych zaleceń z nowym lakierem.
Wygląda jakbyś połapał okazje na części uchodzące za "kultowe" i poskladał to jakkolwiek.
Przyznaje sie tak, chciałem mieć hi-enda i retrobike a wyszło co jest...
W sumie to jestem zadowolony ale jak go nie widze.

Adamello pisze:Zaiste wspaniałe to było :-P
Nudzimy się?
Lodzermensch

Adamello pisze:
corrado1111 pisze:
Nudzimy się?
Aaaa różnie bywa. Ale nie żebym tęsknił. Onienie!!!
Nawet troszkę?
Lodzermensch

corrado1111 pisze:
Adamello pisze:
corrado1111 pisze:
Nudzimy się?
Aaaa różnie bywa. Ale nie żebym tęsknił. Onienie!!!
Nawet troszkę?
Tyci,

ale ciiiiiiii......

Nie wywołujmy wilka z lasu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://www.facebook.com/evobikesycow

no i widac trojce swiętą co zaczyna wszelkie avantury ....ech widac pogodowa degresja ....może otworzymy na forum on line gre w statki albo szachy ?
www.velotech.pl

ALE O CO TU CHODZI :!: :?:
ZBANOWALIŚCIE TEGO KOLESIA :?:
ZA CO :?:
ZA TO ŻE LUBIŁ SOBIE PISAĆ POSTY W NADMIERNYCH ILOŚCIACH CZY CZYMŚ INNYM PODPADŁ :?:

Wytłumacze Ci coś ...tzw psychoza zbiorowa , wystarczy że jeden rzuci kamień a reszta już nie myśli samodzielnie , idzie jak lawina , zresztą jak poczytasz to wnioski sam wysuniesz .

Mało teraz na świecie jest jednostek twardych , większośc szuka większego grona, populistyki, poklasku i sie z nim utożsamia , boi sie odtrącenia i samotnosci w swoich wypowiedziach , wnioskach .... i pózniej jest tak jak jest czasem nie miło ...

Ja to przynajmniej z buta sie czepiam rowerów :mrgreen: ludzi praktycznie wogóle , bo to tylko "zwierzaczki " doświadczalne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: choc czasem mnei język świerzbi jak cholera

Polska to dziwny kraj ....... polewaj
www.velotech.pl

Piotr pisze:Wytłumacze Ci coś ...tzw psychoza zbiorowa , wystarczy że jeden rzuci kamień a reszta już nie myśli samodzielnie , idzie jak lawina , zresztą jak poczytasz to wnioski sam wysuniesz .

Mało teraz na świecie jest jednostek twardych , większośc szuka większego grona, populistyki, poklasku i sie z nim utożsamia , boi sie odtrącenia i samotnosci w swoich wypowiedziach , wnioskach .... i pózniej jest tak jak jest czasem nie miło ...

Ja to przynajmniej z buta sie czepiam rowerów :mrgreen: ludzi praktycznie wogóle , bo to tylko "zwierzaczki " doświadczalne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: choc czasem mnei język świerzbi jak cholera

Polska to dziwny kraj ....... polewaj
Pewnie i tak mi nie odpiszesz bo nigdy tego nie robisz.

Sam założyłeś wtedy wątek o wywalenie Huberta z forum a jak to się stało to stworzyłeś komisję sejmową na temat tego jak to my zjebani jesteśmy, bądź facetem i jeśli powiedziałeś A to powiedz B, a z tego co czytam to Ty szukasz tu poklasku i populistyki.
Lodzermensch

założyłem bo go wyzywaliście a administrator to miał w d ...... uchroniło go to przed banem perm wtedy , co wam szkodził ? psychoza tłumu

weź chłopie po prostu odpierd ... sie
www.velotech.pl

Piotr pisze:założyłem bo go wyzywaliście a administrator to miał w d ...... uchroniło go to przed banem perm wtedy , co wam szkodził ? psychoza tłumu

weź chłopie po prostu odpierd ... sie
Skoro tak to Ty też się odpierd. Bardzo merytoryczna wypowiedź. Jeśli nie widzisz że to był troll na miarę uchodźców napływających do kraju to ja już nic nie poradzę.
Lodzermensch

Piotr pisze: Polska to dziwny kraj ....... polewaj
Ty musisz być ciekawym pijakiem :-> coś jak ja :lol:
Trzeba by się kiedyś spotkać w gronie tych co się nie srają że ja piszę o swoich rowerach pod czyimiś postami - pogadać WYPIĆ i pokatować jakieś podjazdy :mrgreen:
Wczoraj na OLX namierzyłem ciekawego oszołoma rowerowego ... aż dziw że nie jest na tym forum...
Patrzajta co ten jegomość wystawia:

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1aWd5/

Pewnie nie jeden z naszych chciał by mieć takie eksponaty w kolekcji :-P

Gwoli ścisłości. Tak oto Piotr, obrońca uciśnionych i osoba nigdy nie dopierdal...ąca się personalnie do ludzi, chciał obronić Huberta i zapobiec jego banowi:
Piotr pisze:Uprzejmie prosze o ograniczenie wolności z banem włącznie na czas nieokreślony dla tego uzytkownika .

Widziałem na forach juz cuda ....ale tego nie da sie ogarnać.

Z porządnego forum tematycznego zrobił sie po prostu bigos, burdel, dziadostwo .

Jak człowiek ma nie pic i nie klnać jak po prostu qrwa mać nie da sie czytać żadnego wątku normalnie - to jest nienormalne mieć boot-trola tutaj , walącego posty jak google boot na każdy post .

Co ciekawe z tych postów nic nie wynika , nic nie wnoszą do tematów, nic nie wnoszą do retro .

Może pożegnamy kolege i niech idzie na forum dla troli forumowych , bo tego nie idzie ogarnąć nawet po pijaku, przestało być to śmieszne .

Howgh.
Jak Ci Hubercik zaczął dupę lizać "nadając poklasku i populizmu" to się nagle panu inkwizytorowi-chorągiewce odmieniło.
Miej chłopie trochę wstydu przynajmniej.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

Ech ale z was nienawistne istoty ... to pewnie mi też bana zapodacie bo śmiem pisać.
Czasami na temat a czasami nie :mrgreen:
Kółko różańcowe od zawsze jest czymś tylko dla elit ;-)
A odnośnie gościa z OLX - posiada na prawdę spore zbiory i może mostek Thomsona od niego kupię do Scotta żeby to tak nie biło po oczach ... w końcu naklejka Thomson na pionowej rurze już jest :mrgreen:
I pozostając przy OLX ... czy te umowy kupna są wiążące tak jak na allegro :?:
Czy mogę zapłacić i nic nie otrzymać bo ktoś np. "zapomniał" wysłać :?:

hit00r pisze:Ech ale z was nienawistne istoty ... to pewnie mi też bana zapodacie bo śmiem pisać.
Czasami na temat a czasami nie :mrgreen:
Kółko różańcowe od zawsze jest czymś tylko dla elit ;-)
A odnośnie gościa z OLX - posiada na prawdę spore zbiory i może mostek Thomsona od niego kupię do Scotta żeby to tak nie biło po oczach ... w końcu naklejka Thomson na pionowej rurze już jest :mrgreen:
I pozostając przy OLX ... czy te umowy kupna są wiążące tak jak na allegro :?:
Czy mogę zapłacić i nic nie otrzymać bo ktoś np. "zapomniał" wysłać :?:
Poczytaj sobie opinie o użytkowniku siedem3 i pomyśl czy warto ryzykować wpłatę.
Lodzermensch

corrado1111 pisze: Poczytaj sobie opinie o użytkowniku siedem3 i pomyśl czy warto ryzykować wpłatę.
A w jaki sposób mam to zrobić ... to trochę noobowate pytanie ale nigdy tego nie robiłem ani tutaj ani tym bardziej na OLX ... może za pobraniem czy coś w ten deseń :?:
Na OLX on ma nick : Łukasz ... więc coś się nie zgadza.

hit00r pisze:
corrado1111 pisze: Poczytaj sobie opinie o użytkowniku siedem3 i pomyśl czy warto ryzykować wpłatę.
A w jaki sposób mam to zrobić ... to trochę noobowate pytanie ale nigdy tego nie robiłem ani tutaj ani tym bardziej na OLX ... może za pobraniem czy coś w ten deseń :?:
Na OLX on ma nick : Łukasz ... więc coś się nie zgadza.
Hubert to Hubert a Łukasz miał nick na forum siedem3 i u nas na forum w opiniach o użytkownikach sobie o nim poczytaj.
Lodzermensch