A jednak warto mnie czasem posłuchać. Oczywiście nic przeciwko tobie Skolioza tylko jest taka smutna prawda że to co ja pisze tak i tak każdy widzi jako bzdury.Istotnie dziwne.... zwlaszcza że wygląda jakby nie pierwszy raz rower na oczy widział
W takim razie moje doświadczenie z MTB (dłuższe niż Twa bytność na tym padole) niewiele jest warte
Ps. Facet z filmiku sądząc po skarpetkach jest z JBG2 i czy to nie był przypadkiem team z śp. Galińskim
Focker nie przesadzaj to nie tak. A to czy masz 150 czy 180 niema znaczenia dla mnie i traktuje tak samo ludzi. Ja też jeżdze serwisuje, naprawiam sobie rodzinie i znajomym i jakoś nikt nie ma zastrzeżeń do tego co robie a w internecie całymi dniami nie siedze.Nikt się nie zna - tylko Hubert coś tam wie, bo ma wiedzę całego internetu pod palcami.
Nawet wie jaki musi być u mnie stosunek długości mostka do szerokości kierownicy podzielony do kwadratu mojej wysokości i pierwiastka z długości małego palca u nogi.
Tym razem alkomat Hubert 2000 pokazuje zeroWiesz, masz wzrostu metrpidzisiont, co tam się znasz.A j ja znów pijany jetem wciąż.Mam taką zasadę że z autorytetami się nie dyskutuje.
Snacku jak zawartość pudełeczka jest na 9s to by mi sie przydały