xcracing pisze:Swoją drogą to Hans to już też taki retro
czas ucieka niestety :roll:
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

rurokura pisze:ło raaany -jaaaaki dziad!
Ale jego garaż wygląda na garaż sczęśliwego człeka ;-)

Moja główna refleksja -kurka ,jak ten czas leci -trzeba się śpieszyć
a moze po prostu przestać zbierać smieci .....
www.velotech.pl

lepiej byc szczęśliwym i zbierac niż nieszczęśliwym że sie tego nie zbierało ja mam na dziś 150szt rowerów w domu około 60 skrzynek części i jestem szczęśliwy może kiedyś muzum albo wystawe a potem dzieci sprzedadzą będą miały kase
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31

piotrex pisze:lepiej byc szczęśliwym i zbierac niż nieszczęśliwym że sie tego nie zbierało ja mam na dziś 150szt rowerów w domu około 60 skrzynek części i jestem szczęśliwy może kiedyś muzum albo wystawe a potem dzieci sprzedadzą będą miały kase
A co na to druga połówka? ;-)

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

piotrex pisze:lepiej byc szczęśliwym i zbierac niż nieszczęśliwym że sie tego nie zbierało ja mam na dziś 150szt rowerów w domu około 60 skrzynek części i jestem szczęśliwy może kiedyś muzum albo wystawe a potem dzieci sprzedadzą będą miały kase
może ty ale potomni to porozdają albo wywiozą na złom .... człowiek wiecznie nie żyje

Powiem Ci jedną prawde ..szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma i nie żałuje tego , jak to odkryjesz to będziesz na dobrej drodze aby zacząć być szczęśliwym

Byli tacy co pisiadali ...wiele pozostał po nich kurz , nikt ich nie pamięta

ja natomiast zamiast rowerów zbieram zadowolonych klientów, wczoraj następny, śmiga na nowych kołach i zadowolony tak że hej ......ważne abyś coś robił a nie miał ...

przynajmniej ja tak sądze i polecam.
www.velotech.pl

Piotr pisze:szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma
Piotr pisze:ja natomiast zamiast rowerów zbieram zadowolonych klientów, wczoraj następny, śmiga na nowych kołach i zadowolony tak że hej
Piotr pisze:ważne abyś coś robił a nie miał
czyli że darmo zaczynasz robić dla swojego spokoju sumienia i zadowolenia innych?
to jak parę kompletów kółek do serwisu podrzucę - ale będziesz zadowolony że masz co robić! a jaki ja będę zadowolony jak już je zrobisz! korzyść obopólna i zgodna z maksymą :mrgreen:
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

Piotr co do tego maja zadowoleni klienci ja mam warsztat 17 lat i kółek sie naplotłem pare tyśięcy( Nie wiem czy profesionalnie :mrgreen:) to co mi następny zadowolony klijent dla mnie to normalka a ty tak piszesz jakbyś miał mało pracy i jak cos sie trafi to euforia
Skolioza ma racje argumenty twoje dziwne ktoś ci na kółko nadepnął
szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma bo mu nic nie zabiorą
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31

"...szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma i nie żałuje tego"

nie mozna tego brac tak doslownie, bo wtedy przekazania Piotra nie zostanie zrozumiane, najzwyczajniej chodzi o zwykly wyscig szczorow