Retro raj dla wielu, kawał historii na pewno
http://www.pinkbike.com/news/hans-rey-b ... -2015.html
czas ucieka niestetyxcracing pisze:Swoją drogą to Hans to już też taki retro
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
musze zagospodarowa sobie tak garaż może takie trzy
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
ło raaany -jaaaaki dziad!
Ale jego garaż wygląda na garaż sczęśliwego człeka
Moja główna refleksja -kurka ,jak ten czas leci -trzeba się śpieszyć
a moze po prostu przestać zbierać smieci .....rurokura pisze:ło raaany -jaaaaki dziad!
lepiej byc szczęśliwym i zbierac niż nieszczęśliwym że sie tego nie zbierało ja mam na dziś 150szt rowerów w domu około 60 skrzynek części i jestem szczęśliwy może kiedyś muzum albo wystawe a potem dzieci sprzedadzą będą miały kase
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
A co na to druga połówka?piotrex pisze:lepiej byc szczęśliwym i zbierac niż nieszczęśliwym że sie tego nie zbierało ja mam na dziś 150szt rowerów w domu około 60 skrzynek części i jestem szczęśliwy może kiedyś muzum albo wystawe a potem dzieci sprzedadzą będą miały kase
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
może ty ale potomni to porozdają albo wywiozą na złom .... człowiek wiecznie nie żyjepiotrex pisze:lepiej byc szczęśliwym i zbierac niż nieszczęśliwym że sie tego nie zbierało ja mam na dziś 150szt rowerów w domu około 60 skrzynek części i jestem szczęśliwy może kiedyś muzum albo wystawe a potem dzieci sprzedadzą będą miały kase
Powiem Ci jedną prawde ..szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma i nie żałuje tego , jak to odkryjesz to będziesz na dobrej drodze aby zacząć być szczęśliwym
Byli tacy co pisiadali ...wiele pozostał po nich kurz , nikt ich nie pamięta
ja natomiast zamiast rowerów zbieram zadowolonych klientów, wczoraj następny, śmiga na nowych kołach i zadowolony tak że hej ......ważne abyś coś robił a nie miał ...
przynajmniej ja tak sądze i polecam.
Piotr pisze:szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma
Piotr pisze:ja natomiast zamiast rowerów zbieram zadowolonych klientów, wczoraj następny, śmiga na nowych kołach i zadowolony tak że hej
czyli że darmo zaczynasz robić dla swojego spokoju sumienia i zadowolenia innych?Piotr pisze:ważne abyś coś robił a nie miał
to jak parę kompletów kółek do serwisu podrzucę - ale będziesz zadowolony że masz co robić! a jaki ja będę zadowolony jak już je zrobisz! korzyść obopólna i zgodna z maksymą
co ma wspólnego praca i zapłata za tą prace z posiadaniem np . wpisdu rowerów i co ??? po co takie przysrywanki... to już Hubert miał wyższy poziom .
co ma wspólnego?
no przecież "szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma" To po co pracować? przecież praca korzyści materialne przynosi - a one potrzebne nie są...
Nie nabijam się już dalej, bo widzę że wg ciebie dworowanie jest dobre tylko wtedy kiedy nie dotyczy ciebie samego
no przecież "szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma" To po co pracować? przecież praca korzyści materialne przynosi - a one potrzebne nie są...
Nie nabijam się już dalej, bo widzę że wg ciebie dworowanie jest dobre tylko wtedy kiedy nie dotyczy ciebie samego
Piotr co do tego maja zadowoleni klienci ja mam warsztat 17 lat i kółek sie naplotłem pare tyśięcy( Nie wiem czy profesionalnie ) to co mi następny zadowolony klijent dla mnie to normalka a ty tak piszesz jakbyś miał mało pracy i jak cos sie trafi to euforia
Skolioza ma racje argumenty twoje dziwne ktoś ci na kółko nadepnął
szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma bo mu nic nie zabiorą
Skolioza ma racje argumenty twoje dziwne ktoś ci na kółko nadepnął
szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma bo mu nic nie zabiorą
"...szczęśliwy jest ten , który nic materialnego nie ma i nie żałuje tego"
nie mozna tego brac tak doslownie, bo wtedy przekazania Piotra nie zostanie zrozumiane, najzwyczajniej chodzi o zwykly wyscig szczorow
nie mozna tego brac tak doslownie, bo wtedy przekazania Piotra nie zostanie zrozumiane, najzwyczajniej chodzi o zwykly wyscig szczorow