Cześć Wam,
szukam do kupienia booster do hamulców (mam magurę szczękową, ale to zwykły booster do v-brake'ów zwykłych też podejdzie). Może komuś się pałęta niepotrzebnie, może być do renowacji:) - byle wygląd fajny, np taki jak na zdjęciu.
Piszę, bo ogólnie jakiś niedobór jest tych boosterów na rynku :(
Na zdjęciu jest booster do mocowania Evo2.
Jeśli nie masz Evo2 tylko starsze mocowanie - to taki booster do niczego Ci się nie przyda.
Booster do typowej Magury ze starym mocowaniem (niebieski) ma w galerii sprzedażowe Elziomallo z tego co pamiętam.
Jeśli nie masz Evo2 tylko starsze mocowanie - to taki booster do niczego Ci się nie przyda.
Booster do typowej Magury ze starym mocowaniem (niebieski) ma w galerii sprzedażowe Elziomallo z tego co pamiętam.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
podejrzewam, żeby podszedł mocując go od przodu, a nie jako stelaż od tyłu (u mnie z tyłu są rozpórki do ramy) a modelu nie podam, bo nie ma napisanego, ale całe są z alu łącznie z klamkami.
A jak ktoś już zapoda swojego boostera to oczywiście pomierzymy, żeby go dopasować :)
A jak ktoś już zapoda swojego boostera to oczywiście pomierzymy, żeby go dopasować :)
Jeśli go zamontujesz z przodu, to stracisz możliwość szybkiego zdejmowania hamulca w celu wyjęcia koła. Zresztą bardzo dziwnie będzie wyglądać. Lepiej założyć oryginalny mały booster Magury.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Stal, ze sztywnością mu ok, w końcu to oryginał.gabrielxxx pisze:a z czego jest wykonany ? stal czy alu? oraz z jak jego sztywnością
Lodzermensch
I gdzie takie coś można kupić za 4 dychy ? (no prócz ebaya - bo tam też identyczne są w podobnej cenie)
na allegro sie trafiają za 25zł nówki czasem, w sklepie nieopodal leży za 65zł ten w żarówiastym zółto-zielonym kolorze
Kolego skoro możesz za tyle opylić to dawaj znać do mnie na privateelziomallo pisze:No dokładnie, za tyle mogę go opylić :)