mi nie przeszkadza, czytam sobie, ale rzeczywiście nasz boss z krzywym kręgosłupem się nie ucieszy
Kolego, napisałeś że:Hubert pisze:Cokolwiek napisze to od razu wyskakuje ktoś z twierdzeniem moja racja jest mojsza niż twojsza i moja będzie racja najmojsza. Dobrze że wykładu nie napisałem. Michał 5150 chyba spałeś na wykładach i nie gadaj że materiał sie nie rozciąga podczas prasowania.
czy kolega słyszał o zgniocie, utwardzeniu, dyskolacji, rekrystalizacji, wielkości ziaren itp. pierdołach?Hubert pisze:... materiał podczas prasowania się w pewnym stopniu rozciąga co go osłabia ...
Ło Panie 85 deko nie będzie lekko zejść bez solidnej przebudowy (nie mówie tu o wymianach gum na jakieś pokazowe ścierwo poniżej 300g - to się nie liczy) . Takie coś to trzeba od poczatku zaplanować. Przede wszystkim zębatka Sugino będzie lżejsza od Realasnack pisze:I podjechałem do kumpla zważyć, wyszło 10,85kg, więc całkiem nieźle. Kolejny etap to zejść poniżej 10kg
Zadzwonię do Bociana i dam Wam z 10 sztuk wierteł 8-10mm to zrobicie z tego roweru 8 kilo.snack pisze:No rzeczywiście, źle napisałem - zbliżyć się do 10 kg powinno być
No i przecie jeszcze nie pokazałem kierownicy manetek klamek, a tam jest co nieco do urwania. Mostek już zdecydowaliście że wylatuje (więc i z nim sztyca) Rogi to straszne klocki. I kolega Bocian też jest z Łodzi...