A ja nabiłem stery, wypolerowałem jarzmo od nowej sztycy [RooX]. , serwis magury z wolno powracająca klamką+ polerka gładzi, wyrównanie bieżni sterów,
Jaki skok, masz wersje long travel?
Wyczyściłem i nasmarowałem linki przerzutek, serwis klatek w spd m747.
Wyczyściłem i nasmarowałem linki przerzutek, serwis klatek w spd m747.
Pojechałem dziś do znajomego z zamiarem zakupu kilku retro rowerków (plan był 3/4 sztuki). A wróciłem z tym:
Nie dość że kasy brakło i musiałem płakać pod ścianą bankomatu to jeszcze mój rozmiar i pasują koła 27.5".
Chcecie wiedzieć co na to żona?
Nie dość że kasy brakło i musiałem płakać pod ścianą bankomatu to jeszcze mój rozmiar i pasują koła 27.5".
Chcecie wiedzieć co na to żona?
Posłuchaj żony i sprzedaj jak najszybciej.
Szkoda Twoich nerwów, kłótni i w ogóle. Wiem co mówię
Pierwszy w kolejce :)
Szkoda Twoich nerwów, kłótni i w ogóle. Wiem co mówię
Pierwszy w kolejce :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
W przypadku rozwodu chyba należy jej się połowa ramy, no chyba że macie rozdzielność majątkową..
Czyli mam wnioskować, że taka rama to równowartość 3-4 retro rowerków?? Ja bym szukał już domu pod mostem....
Czyli mam wnioskować, że taka rama to równowartość 3-4 retro rowerków?? Ja bym szukał już domu pod mostem....
Ja drugi
Te ramy są zajebiste tak że aż ciarki przechodzą. Jedna z pierwszych rzeczy jaka bym kupił po wygraniu w totka.
Zobaczcie to:
http://www.forumrowerowe.org/topic/1555 ... y-punkxtr/
Kopary nie mogłem pozbierać po tym.
Adamello ale wiesz jak taka rama to XT będzie za cienkie do niej XTR+dużo tytanu+Fox/sid
Hamulce to tylko R1 w nim widze.
Posłuchaj żony tego nie warto trzymać
Grzesiek - skoro mój rozmiar to nie Twój Dzieli nas sporo centymetrowfocker pisze:Pierwszy w kolejce :)
No chyba że potrzebujesz do żony/narzeconej.
Moja po powrocie pyta:
- i co. kupiłeś coś?
Ja na to - jeden tani rower i ramę.
- Tylko tyle? Za ile ta rama?
- ......
- Tyle kasy?
- no ale wiesz to tytan, zobacz na te haki...
- komu ty to sprzedasz?
Tu nastąpiła chwila zadumy....
- aaaaaaa, to dla siebie kupiłeś
- no bo wiesz, kochanie. Jakby nie patrzeć to wszystkie te rowery i części są przecież moje. To czy je sprzedam za 2,3 dni, za miesiąc czy 5 lat niczego nie zmienia.
Ale generalnie się do siebie odzywamy więc tematu nie ma.
mamy rozdzielnośćW przypadku rozwodu chyba należy jej się połowa ramy, no chyba że macie rozdzielność majątkową..
Kasa na 3/4 rowery była, ale brakło. Jechałem po tanie rowery za 300-500zł (do remontu) więc bez szału. Za kilka tysiecy też miał retro-sprzęty.snack pisze:Czyli mam wnioskować, że taka rama to równowartość 3-4 retro rowerków?? Ja bym szukał już domu pod mostem....
Hubert, mam trochę części - 2 komplety R1-ek, raczej XX bo shimano nie lubię. Piasty mam CK w kolorze "navy", stery CK w kolorach "patriot". Gorzej będzie z korbą bo tam jest jeszcze BSA, choć i na to są sposoby. Mam na czym jeździć, więc ciśnienia nie ma. Idzie zima będzie czas do namysłu.
Teraz trzeba szybko opylić Canyona LUX MR bo miejsce na haku potrzebne
No to wyposażenie masz.
Nie rozumiem co złego w BSA? HT2 czy Sram podejdzie bez problemu.
No nie mów ze chcesz pressfit rodem z wigraka.
Na szybko to nie opylaj canyona tylko korbę xt dla mnie jak się aukcja zakończy.
Nie rozumiem co złego w BSA? HT2 czy Sram podejdzie bez problemu.
No nie mów ze chcesz pressfit rodem z wigraka.
Na szybko to nie opylaj canyona tylko korbę xt dla mnie jak się aukcja zakończy.
Dla takiej ramy mogę sobie zrobic chirurgiczne przedłużenie nóg :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Ona nowa kosztuje prawie 4k.
Ile ona ma cm podsiodłowej na oko 45 nierozumiem jak może nie pasować Fockerze. Z chirurgią nie przesadzaj dasz sobie wkładki i podkładki pod bloki w spd i jedziesz
Xizang sie chowa.
Wytłumacz żonie że tytan kupuje sie raz na całe życie i daj sie jej przejechać to może nie będziesz spał na kanapie
Ile ona ma cm podsiodłowej na oko 45 nierozumiem jak może nie pasować Fockerze. Z chirurgią nie przesadzaj dasz sobie wkładki i podkładki pod bloki w spd i jedziesz
Xizang sie chowa.
Wytłumacz żonie że tytan kupuje sie raz na całe życie i daj sie jej przejechać to może nie będziesz spał na kanapie
Z tego co pamiętam z aukcji ta ramka to tez nowka ;) zajebiaszczy sprzęt gratuluje i zazdroszczę
Ja także zazdroszcze i zastanawiam się czy widziałem kiedyś coś tak fajnego jak Van Nicholas.
Mój top
Van N.>Xizang 1992> Zaskar 1994 le>zaskar 2000 le> Balance al-xxx>Canondale cad mxxx> Centurion backfire hydro.......
Mój top
Van N.>Xizang 1992> Zaskar 1994 le>zaskar 2000 le> Balance al-xxx>Canondale cad mxxx> Centurion backfire hydro.......
Jest wersja w innej kolorystyce ? Chodzi mi głównie o ten pomarańczsztopi17 pisze:kiedyś bedzie mój ;)
Mi też ten pomarańcz nie leży. Bardziej purpura:
http://www.pinkbike.com/buysell/734864/
Stary-nowy zaskar
Fajny, hope robi niesamowite części.
http://www.pinkbike.com/buysell/734864/
Stary-nowy zaskar
Fajny, hope robi niesamowite części.
. Ciągnie mnie teraz do konwersji 29 i 26 na tlustym przednim kole . do kona roku będzie gotowy Romet cr-mo 269 ;)Hubert pisze:Pewnie do AMPa F3 Cie ciągnie. Mnie też.
Widziałem na aukcji ale rozmiar był nie ten, więc ją od razu skreśliłem.
Ale gdy zobaczyłem ją u znajomego to od razu stwierdziłem że jest dość duża. On się kłóci że 18-tka, no bo metka.... (rzeczywiście jest metka z rozmiarem 18" i ceną 1625EUR - maskara!). A ja mówie że wyglada zwyczajnie na mój rozmiar, więc koło 19.5-20. Poszliśmy mierzyć i wyszła podsiodłówka 49.5cm, a wirtualnie ok. 620mm, więc nie ma bata-TO NIE 18-tka! Szybko sprawdziłem geo w komórce i rzeczywiście pasuje na 19.5".
Szczerze mówiąc to szukałem skinwalli i kilku drobiazgów dla klientów i przypadkiem natrafiłem na tą ramę. Miałem wróćić z kilkoma rowerami a tu dupa blada....
To jest mój piąty tytan w życiu. Ogólnie byłem przeciwnikiem tego materiału po przejściach z poprzednimi egzemplarzami. Ale ostatnio doszedłem do wniosku, że jeżdzę dosć mało i moje rowery cholernie tracą na wartości (na niektórych to w tym roku nawet nie siedziałem). Dosłownie kilka dni temu, z czystej ciekawości, zacząłem się więc rozglądać za tytanem. To było raptem 2h na ebayach i w sieci. Napisałem nawet maila do chińczyków o cenę ramy ORA i Rikulau. Wyszło coś koło 1000$ + cło, vat i wysyłka wyjdzie leciutko ponad 4tyś PLN za CHIŃCZYKA! Znalazłem też to:
http://www.amazon.de/Conway-Titan-Hardt ... B00M6YPLZC
Dość tanie jak na tytan, no ale chińczyki wyglądają o niebo lepiej.
Niepotrzebnie spytałem Włodka o cenę... i mam kilosześćset tytanu z Holandii....
To hyde park więc można tak chyba bablać o niczym co nie???
Ale gdy zobaczyłem ją u znajomego to od razu stwierdziłem że jest dość duża. On się kłóci że 18-tka, no bo metka.... (rzeczywiście jest metka z rozmiarem 18" i ceną 1625EUR - maskara!). A ja mówie że wyglada zwyczajnie na mój rozmiar, więc koło 19.5-20. Poszliśmy mierzyć i wyszła podsiodłówka 49.5cm, a wirtualnie ok. 620mm, więc nie ma bata-TO NIE 18-tka! Szybko sprawdziłem geo w komórce i rzeczywiście pasuje na 19.5".
Szczerze mówiąc to szukałem skinwalli i kilku drobiazgów dla klientów i przypadkiem natrafiłem na tą ramę. Miałem wróćić z kilkoma rowerami a tu dupa blada....
To jest mój piąty tytan w życiu. Ogólnie byłem przeciwnikiem tego materiału po przejściach z poprzednimi egzemplarzami. Ale ostatnio doszedłem do wniosku, że jeżdzę dosć mało i moje rowery cholernie tracą na wartości (na niektórych to w tym roku nawet nie siedziałem). Dosłownie kilka dni temu, z czystej ciekawości, zacząłem się więc rozglądać za tytanem. To było raptem 2h na ebayach i w sieci. Napisałem nawet maila do chińczyków o cenę ramy ORA i Rikulau. Wyszło coś koło 1000$ + cło, vat i wysyłka wyjdzie leciutko ponad 4tyś PLN za CHIŃCZYKA! Znalazłem też to:
http://www.amazon.de/Conway-Titan-Hardt ... B00M6YPLZC
Dość tanie jak na tytan, no ale chińczyki wyglądają o niebo lepiej.
Niepotrzebnie spytałem Włodka o cenę... i mam kilosześćset tytanu z Holandii....
To hyde park więc można tak chyba bablać o niczym co nie???
Krótko mówiąc ile trzeba mieć aby kupić Van N. czy inny tytan?
Te ruskie czy białoruskie tytany są warte coś?
Te 1625€ to za rower czy rame?
Te ruskie czy białoruskie tytany są warte coś?
Te 1625€ to za rower czy rame?