wiktor24 pisze:niestety strasznie podrapany lakier...
i coś mało powietrza z przodu ;-) jak dopompujesz będzie jeździł jeszcze lepiej ;-)

A poważnie - widelec świetny, hamulce wg niektórych też, fajne rogi, osprzęt z tego co piszesz klasyka
W tym zestawieniu lakier to mały pikuś, zwłaszcza jak rower jeździ - rażą najbardziej korba, sztyca i siodło - jakby z markeciaka rodem
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

Kwota nie do przyjęcia. Za taką kasę idzie wyrwać S-Works-a i to nie skundlonego :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Montowanie takiej sztycy do całkiem fajnej ramki to szczyt szczytów. To wygląda, jakby handlarz na sztukę wstawił cokolwiek od ukrainy, żeby tylko sprzedać. Podobnie korba - bele co, bele jak, byle się tyko w całości trzymało. Jeszcze mi tylko plaka brakuje do kompletu.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

To jest mój rower, który po prostu mi nie pasuje rozmiarowo i prawie na nim nie jeżdżę.
Sztyca w nim przyszła; nic nie zmieniałem; patrząc na to z drugiej strony to wszystko jest sprawne i bdb technicznie; ładna sztyca, siodło i lekkie poprawki lakieru i robi się z tego ładny rower. przepraszam jeśli kogoś uraziłem

Wiadomo że każdy by chciał wziąć dużo za rower ale za 1500 to bywały na allegro fajne Stumpjumpery M2 w super stanie.
W tym Twoim poza amorem, magurą i ramą chociaż to nie jest jakiś okaz nie ma dla nas forumowiczów nic ciekawego niestety.
Poza tym ta sztyca z siodłem psują efekt a pierwsze wrażenie wizualne ma kolosalny wpływ na zakup.No i ta dętka:)
Lodzermensch

Jakbyś rower przygotował do sprzedaży, zrobił dętkę, zmienił sztycę, siodło itp do tego zrobił ładne zdjęcia to masz drobne szanse że 1400zł od kogoś dostaniesz.

A... no i podejście do klienta by się przydało trochę lepsze :-)

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

hehe krople mogą nie wystarczyć :-) Może być potrzebny cięższy sprzęt :-)

Obrazek
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

hehe odmalowanie, takie profesjonalne z odtworzeniem oryginalnych napisów to koszt około 350zł + wysyłki :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

Czy Wam wszystkim się aby nie pomyliły tematy, albo nawet fora? To jest retromtb, a nie forum handlarzy pietruszką. Rozmawiamy tu o FAJNYCH rowerach a nie o tym jak spylić kupkę aluminium ze sztycą od Wigry 3.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

focker pisze:Czy Wam wszystkim się aby nie pomyliły tematy, albo nawet fora? To jest retromtb, a nie forum handlarzy pietruszką. Rozmawiamy tu o FAJNYCH rowerach a nie o tym jak spylić kupkę aluminium ze sztycą od Wigry 3.

nareszcie ktos na temat ;-)
kupa zlomu za 300 zl :-?
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

zajbista rama , świetny amor a reszta to gówno i weż kto zamknij ten temat bo koleś nie moŻe wystawić sie u nas na giełdzie to próbuje tematem galeria załatwić sprawe , mandat i do kosza z tym , co ZA burdello mammaija

Gdzie tu galeria , GDZIE TU TEMAT O RETRO !!!! WYNOCHA.
www.velotech.pl