gratulacje !!!
corrado1111 pisze:Marcin, w sumie uzyskałeś najwięcej głosów:)
w10tkesnack pisze: może gdyby Tiomek się wstrzymał tydzień z rozbiórką raleigha zwycięzca byłby inny
a chaaa..... to ja sobie te nazwiska zapiszeWojtekKa pisze:Dziękuję Wszystkim za głosowanie na mój rower (w szczególności Markowi M., corrado1111, Szkodnikowi, Skolioza, Górski Jarosław)
ale w tym momencie dziękuję za części ...gdyby nie Ty no to bym nie złożył Arcadicorrado1111 pisze:Wojtek, ja to głosowałem na Piotra rower:)
było ładny rower złożyć jeden a nie 2 brzydkiemarcin74 pisze: a chaaa..... to ja sobie te nazwiska zapisze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dopisze sobie do listy C A R D A M O Ncardamon pisze:było ładny rower złożyć jeden a nie 2 brzydkiemarcin74 pisze: a chaaa..... to ja sobie te nazwiska zapisze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A proszę Cie bardzo, Michał Olejniczak jestem.A PPK oddam biednym dzieciom do zabawy wreszcie:)marcin74 pisze:a chaaa..... to ja sobie te nazwiska zapiszeWojtekKa pisze:Dziękuję Wszystkim za głosowanie na mój rower (w szczególności Markowi M., corrado1111, Szkodnikowi, Skolioza, Górski Jarosław)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeszcze raz GRATULACJE !!!
Wojtek, zobacz ile głosów miał rower PiotraWojtekKa pisze:ale w tym momencie dziękuję za części ...gdyby nie Ty no to bym nie złożył Arcadicorrado1111 pisze:Wojtek, ja to głosowałem na Piotra rower:)
A i widzicie...zapomniałem... diorka ...dzięki wielkie :)
Dzięki smolarsmolar pisze:czym Wy sie ku... podniecacie?!!!
tylko nie mówcie mi o Santourze(Kastle Titanium bije go na glowe!)
rama(oczka do błotników!) pedalski kolor/malowaniec,reszta totalny bełkot(no shimano,czytaj no name),żołte klocki !!!,i ta k.. nalepka ala w podobie" carbonu!!!
sorry,o jednym zapomniałem,łancuch jest zajebist.....teraz rozumiem
Skeevo pisze:WojtekKa mnie również możesz dopisać do listyArkadia wygrała zasłużenie. Fajnie się wyróżniała spośród innych maszyn.
P.S. Nie wiem komu spodobał się mój Wheeler ale dzięki za jeden głos.
YvesMoi pisze:http://eelslap.com/corrado1111 pisze:Wojtek, ja to głosowałem na Piotra rower:)
Tak jak pisałem, regres....skolioza pisze:..... podobnie jak inne mega-hyper hi-endy - i moim zdaniem to pokazuje że na forum cenimy przede wszystkim pasję, determinację i trud, a nie "wyścig zbrojeń"
WojtekKa pisze:
Dzięki smolarłańcuch jest zajebisty to fakt. Specjalne ujęcie łańcucha i dziejeeeee się.