Eee olej to marudzenie konserwatystów. Jest wesoło i ciekawie, trzeba trochę fantazji w tej szarzyznie..
Świetne ramy szosowe też kończą dumny żywot, pod wydepilowanymi hipsterami...to też jest fun, czy pedalstwo?cardamon pisze:pitolicie Pany, wiekszość katalogowych rowerów (70-80%) jest nudnych jak flaki z olejem, od czasu do czasu na forum pojawi sie taka papużka od Yvsa albo kogoś innego i płaczenie okrutnie, to jest Fun Bike typowy i tak sie go powinno traktować, w LTSie wstawiłem Z1 130mm zamiast stockowego ~100mm, jakoś nie narzekam na podniesioną główke, prowadzi sie specyficznie, inaczej, to prawda ale to kwestia przyzwyczajenia
Masz tak ograniczoną wizję rowerów że aż Ci współczuję...smolar pisze:Świetne ramy szosowe też kończą dumny żywot, pod wydepilowanymi hipsterami...to też jest fun, czy pedalstwo?
Kurcze Strasznie ortodoksyjnie co niektorzy podchodza do tematu...Troche luzu Panowie nie zaszkodzi.smolar pisze:Świetne ramy szosowe też kończą dumny żywot, pod wydepilowanymi hipsterami...to też jest fun, czy pedalstwo?cardamon pisze:pitolicie Pany, wiekszość katalogowych rowerów (70-80%) jest nudnych jak flaki z olejem, od czasu do czasu na forum pojawi sie taka papużka od Yvsa albo kogoś innego i płaczenie okrutnie, to jest Fun Bike typowy i tak sie go powinno traktować, w LTSie wstawiłem Z1 130mm zamiast stockowego ~100mm, jakoś nie narzekam na podniesioną główke, prowadzi sie specyficznie, inaczej, to prawda ale to kwestia przyzwyczajenia
no proszę Cię,wymień mi choć jedna zaletę, po za wagą,i robieniem łydy"(której jak wiemy pedalstwo nie posiada),na korzyść ostrego...wszystko inne przeczy logice,a nawet zdrowemu rozsadkowiAdamello pisze:Masz tak ograniczoną wizję rowerów że aż Ci współczuję...smolar pisze:Świetne ramy szosowe też kończą dumny żywot, pod wydepilowanymi hipsterami...to też jest fun, czy pedalstwo?
oto kolejny dowód na pedalska hipsterkęYvesMoi pisze:smolar stary jestes i zadrościsz że hipstery sobie robią z rowerów to co Tobie przez myśl nie przeszło całe życie. świat taki jest i gusta i wizje. jak ktoś się nie ogranicza to robi sobie co chce z czym chce - kolega w robocie ma ksywę zapiekana. bo kiedyś zjadł zapiekankę z dzemem. jakiś problem?
a ty michur nie płacz jak baba tylko rób swoje.
na pocieszenie mój kanon, który wygląda dobrze tylko ze sztywniakiem :)
Obrazek
Obrazek
tez papuga, bo chodziło o zabawę. i tez jak bym miał taką fajną ramkę i "jakieś" szpeje to bym poskładał na tym co jest. życia starczy na dopieszczenie i czerpanie z powyższych komentarzy dobrych uwag to i może bedą z tego kanona ludze.
Skeevo pisze:o fotkach to już nie wspomnę... chyba nigdy nie nauczę się takich robić