mam kilka gripów, jedne pojedyńcze inne w kompletach, dziś pozdejmowałem chwyty i sie zdziwiłem bo okazało sie że w komplecie Quarza mam spreżyne tylko w manetce 3-biegowej, w 9-tce ni ma, w Power Grip Extrem lewej (3biegi) spreżyny nie ma, a w PGE prawej (8biegów) jest
o co chodzi i jak powinno być dobrze ?
Chodzi o tą zwjaną sprężynę ? - ona jest chyba tylko z przodu i to chyba nie we wszystkich wersjach z tego co pamiętam.
Moje Extreme miały i z przodu i z tyłu.
Wavey tak samo.
Neos za to nie miał w ogóle.
Wavey tak samo.
Neos za to nie miał w ogóle.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
tak, chodzi o spreżynę zwijaną, w jednej manetce niby NOS mam ta sprężynę całą zardzewiałą rzeczywiście lepiej było nie otwierać
dzięki Focker
dzięki Focker
Ja w wavey 8 mialem tylko w 3
W extreme 8 tez tylko w 3
Natomiast w pover plus 6 w obu , a ze mialem tez jeden kpl na graty to ztuningowalem i we wszystkich pozakladalem
W extreme 8 tez tylko w 3
Natomiast w pover plus 6 w obu , a ze mialem tez jeden kpl na graty to ztuningowalem i we wszystkich pozakladalem
W Power Grip Extreme to norma, że nie ma sprężyny w prawej manetce. Mimo, że konstrukcyjnie jest na nią przygotowane miejsce. Miałem chyba ze sześć kompletów i te, które otwierałem nie miały sprężyn. (Dwóch może nie otwarłem więc nie mogę powiedzieć, że w każdych tak było)