w necie też niewiele o tym znalazłem i zdaje mi się że to zwykły produkt market place tylko kilkunastoletni, moze ktoś z Was pomoże

no dzięki za pomoc ale powiem CI w tajemnicy że na wartość forum (nie tylko merytoryczną) mają wpływ takie odpowiedzi jak Twojasmolar pisze:H.... sie robi na tym forum....
takie miał naklejki na głowce ramy a po bokach grand, a kross istnieje od 1990 a od chyba 93 składał roweryANDRIUBIKER pisze:a to w 94-ym juz istal kross? ;0
Rozumiesz określenie "poniżej krytyki" ??? Pajacufischer pisze:no dzięki za pomoc ale powiem CI w tajemnicy że na wartość forum (nie tylko merytoryczną) mają wpływ takie odpowiedzi jak Twojasmolar pisze:H.... sie robi na tym forum....
sorki za sarkazm ale tutaj pasują idealnie słowa Marszałka Piłsudskiego których jednak nie przytoczę bo nie zniże się do Twojego poziomu
uchwyt (hak) jest przy przerzutce
dzięki za pomoc wątek do zamknięcia lub skasowania
PS ten szrot już jest odnowiony, polakierowany i poskładany
Obrazek
... to mówisz że citroena... gratuluję !naprawdę jest nad czym zapłakać, jestem modem na forum citroena od kilku juz lat i za taki obrazek to bym cię rozjechał, w necie obowiązuje również kultura ale widać nie na każdym forum
Kod: Zaznacz cały
śmietnik to nie retro!
uwierz na slowo w necie nic nie znajdzieszfischer pisze:kupiłem ramę ale nic oprócz numeru z niej nie odczytałem, wielkość ok 21 -21.5 cala
w necie też niewiele o tym znalazłem i zdaje mi się że to zwykły produkt market place tylko kilkunastoletni, moze ktoś z Was pomoże
Obrazek