Świetna ta rama! Gratulacje! 8-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Można się dowiedzieć czy długo zajęło Ci szukanie tej ramy? Czy to może przypadek, że ją nabyłeś?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

cardamon pisze:Skeevo, toć ona na allegro chyba 2 razy była, chyba że to nie ta ;-)
hehe przydała by mi się taka ramka ;-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

Skeevo pisze:
cardamon pisze:Skeevo, toć ona na allegro chyba 2 razy była, chyba że to nie ta ;-)
hehe przydała by mi się taka ramka ;-)
Dokladnie - rama z allegro.
corrado1111 pisze:Jakbyś potrzebował dętkę z krótszym zaworem to pisz śmiało:)
Sam sie zdziwilem jak ja zalozylem na kolo :-P
mekp pisze:Kurde... Ładny będzie...

To tutaj FD i manetki?
Tak - FD mam ale 28,6 a manetka jedna uszkodzona wiec czeka na czesci od Ciebie :-)
Sunn Revolt COMP
Alpinestars AL-MEGA DX

faaajny klasyk, brak jeszcze zacisku sztycy ;).. z fd problem jest? sporo dx -ow bylo ostatnio na alledrogo, co to za obrecze sa??, czarne na zoltym , super polaczenie, jeszcze jakby kanty byly dx w czarnym kolorze , to byloby jeszcze fajniej

ANDRIUBIKER pisze:faaajny klasyk, brak jeszcze zacisku sztycy ;).. z fd problem jest? sporo dx -ow bylo ostatnio na alledrogo, co to za obrecze sa??j
Fakt zacisku i czarnej sztycy 31,2 . Obrecze to Rigida
Sunn Revolt COMP
Alpinestars AL-MEGA DX

a co z ta sztyca jest nie tak?? pewnie taka z literka a , bylaby leposza , ale kolorystycznie jest oki, jak pisalem kanty czarne i miodzio

ANDRIUBIKER pisze:a co z ta sztyca jest nie tak?? pewnie taka z literka a , bylaby leposza , ale kolorystycznie jest oki, jak pisalem kanty czarne i miodzio
Ta jest tylko do zdjecia (30 mm)
Sunn Revolt COMP
Alpinestars AL-MEGA DX

Bomba kolorki, podobno pękały te ramy przy główce więc nie szarżuj, bo nie ma za dużo tych rowerów ;D
Allegro, Alpinestars, Breezer, Corratec, Kuwahara, Rocky Mountain.

Obrazek

odnośnie fd DXa - Jasiu Luis ma za 20zł przerzutki typu band on/direct mount (montowane blaszaną opaską) Opaski w komplecie nie ma, ale jeśli by była to i tak 31,8
Jeśli chcesz to mam chyba opaskę 34,9 - można komplet zrobić (bo zmieniarka montowana do haka tu nie występuje prawda? to było tylko w EOSach chyba)
Rower śliczny!!!
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

elziomallo pisze:Bomba kolorki, podobno pękały te ramy przy główce więc nie szarżuj, bo nie ma za dużo tych rowerów ;D
Złą sławę odnośnie pękania w okolicach główki miały głównie e-staye. Dlatego w późniejszych ramach A-star spawał wzmocnienia. Jako klasyczna rama ta jest pewnie mocniejsza ale jak z każdym starym alu trzeba się liczyć że może strzelić aczkolwiek nie musi.