![:-/](./images/smilies/icon_curve.gif)
fajny masz podpis
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
smolar pisze:wbrew pozorom,nie na temat
Jak nie ? Jak takANDRIUBIKER Askaniusz92 pisze: x 2 ...w tym przypadku, kompletnie, w 100 procentach i na maxa sie z Toba zgadzam
Dziękismolar pisze:fajny masz podpis
Jaki i kto robi syf ?ANDRIUBIKER pisze:przyszedles na forum robic syf???
Mam wrażenie, iż dyrekcja ma niewiele do zrobienia mając takich jak TY ANDRIUBIKERZE w myśl z życia wziętego że to Sekretarka jest nad dyrektorem, pielęgniarka nad lekarzem, a nie według hierarchi, która nie może przejśćANDRIUBIKER pisze:wroci dyrekcja to posprzata ten watek
A czy ja TOBIE czy komukolwiek coś komentowałem odnośnie opisów ? I jak się to ma co do tematu ?ANDRIUBIKER pisze:a podpis swiadczacy o byciu fanem akkkkcccenta czy tam innych kelllyyysow , nie klasyfikuje sie w ogole do komentarza/ zbyteczny....
Dzięki za info i ostrzeżenieAskaniusz92 pisze:Dodawaj coś ciekawego, i będzie git - serio mówię - dla Twojego dobra, po co robisz sobie złą firmę na samym początku bycia na forum.
pieniadze wydane ?cardamon pisze:chciałem serdecznie podziękować Koledze Mekp za podrzucenie na Mlyn
cardamon pisze:no drobnostkę wygrzebałemkierownica Scott LiteFlite AT-2LF za 30zł przyjechała ze mną do Trójmiasta
pewnie do Stevensa trafi