wbrew pozorom,nie na temat
fajny masz podpis
ANDRIUBIKER w tym przypadku, kompletnie, w 100 procentach i na maxa sie z Toba zgadzam !!!
SZOSA>mtb
a tu dwa stare ale jare z Legnicy, tym mariankiem dziadzia codzien popyla do roboty, od oryginalu go chyba tylko mostek rozni...
smolar pisze:wbrew pozorom,nie na temat
Jak nie ? Jak tak Tematycznie, bo i o rowerach i dosłownie "Przypiętych do słupa" lub czegoś innego w stylu siatki, rynny, piorunochrona, stojaka, balustradki, jeden do drugiego etc. i to nie galeria jednego modelu misternie opisanegoANDRIUBIKER Askaniusz92 pisze: x 2 ...w tym przypadku, kompletnie, w 100 procentach i na maxa sie z Toba zgadzam
A tak poza tym to powyższe trzy posty nic nie wnoszą w tym temacie
Dziękismolar pisze:fajny masz podpis
Dalsza część "trylogii" :
-- 0
-- \ - /\ -
(O) ^ (o)
-- \ - /\ -
(O) ^ (o)
przyszedles na forum robic syf??? , wroci dyrekcja to posprzata ten watek, jak nie potrafisz czytac ze zrozumieniam, to zapytaj, wyjasnimy, to forum o retro MTB, a nie o smieciach przypietych do rynny, nie kumasz drobnej roznicy???, to skasuj ten zlom i trzymaj to sobie na prywatnym komputerze jak cie podnieca, a podpis swiadczacy o byciu fanem akkkkcccenta czy tam innych kelllyyysow , nie klasyfikuje sie w ogole do komentarza/ zbyteczny....
ANDRIUBIKER - święta racja
wojtas71
Dodawaj coś ciekawego, i będzie git - serio mówię - dla Twojego dobra, po co robisz sobie złą firmę na samym początku bycia na forum.
Coś ode mnie:
Dziś przed PKP
do weryfikacji
wojtas71
Dodawaj coś ciekawego, i będzie git - serio mówię - dla Twojego dobra, po co robisz sobie złą firmę na samym początku bycia na forum.
Coś ode mnie:
Dziś przed PKP
do weryfikacji
SZOSA>mtb
Jaki i kto robi syf ?ANDRIUBIKER pisze:przyszedles na forum robic syf???
Mam wrażenie, iż dyrekcja ma niewiele do zrobienia mając takich jak TY ANDRIUBIKERZE w myśl z życia wziętego że to Sekretarka jest nad dyrektorem, pielęgniarka nad lekarzem, a nie według hierarchi, która nie może przejśćANDRIUBIKER pisze:wroci dyrekcja to posprzata ten watek
A czy ja TOBIE czy komukolwiek coś komentowałem odnośnie opisów ? I jak się to ma co do tematu ?ANDRIUBIKER pisze:a podpis swiadczacy o byciu fanem akkkkcccenta czy tam innych kelllyyysow , nie klasyfikuje sie w ogole do komentarza/ zbyteczny....
Tyle na ten temat SPECIALIZED od wszystkiego
Dzięki za info i ostrzeżenieAskaniusz92 pisze:Dodawaj coś ciekawego, i będzie git - serio mówię - dla Twojego dobra, po co robisz sobie złą firmę na samym początku bycia na forum.
-- 0
-- \ - /\ -
(O) ^ (o)
-- \ - /\ -
(O) ^ (o)
koniec kłótni
niezrozumienie tematu to jeszcze nie zbrodnia - niemniej wątek znajduje się w dziale retroMTB a nie inne, także prośba o umieszczanie zdjęć rowerów zgodnych z tematem
niezrozumienie tematu to jeszcze nie zbrodnia - niemniej wątek znajduje się w dziale retroMTB a nie inne, także prośba o umieszczanie zdjęć rowerów zgodnych z tematem
Patrząc na zapięcie... czekałbym na właściciela
pozdrawiam
xMekpx
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Ja tam już tak ze 3 rowery kupiłem
Ktoś to się choć trochę zna chyba nie zapnie takkiego roweru zapięciem za 25zł marki Kellys.
pozdrawiam
xMekpx
Ktoś to się choć trochę zna chyba nie zapnie takkiego roweru zapięciem za 25zł marki Kellys.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
może to nieodpowiednie miejsce, ale chciałem serdecznie podziękować Koledze Mekp za podrzucenie na Mlyn dziś niestety już jesteśmy w Gdańsku
a to dwa rowerki które zauwazyłem we Wrocławiu podczas 2,5 dniowego pobytu:
a to dwa rowerki które zauwazyłem we Wrocławiu podczas 2,5 dniowego pobytu:
pieniadze wydane ?cardamon pisze:chciałem serdecznie podziękować Koledze Mekp za podrzucenie na Mlyn
a to moje bezkrwawe polowanie ...w drodze nad baltycka plaze
na drugim planie "radziejowy"GT wiedzialem ze jest piekny ale na zywo poprostu marzenie
Ostatnio zmieniony 2013-08-19, 05:35 przez marcin74, łącznie zmieniany 1 raz.
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
no drobnostkę wygrzebałem kierownica Scott LiteFlite AT-2LF za 30zł przyjechała ze mną do Trójmiasta pewnie do Stevensa trafi
a na Młynie był piękny GT STS chyba pierwszy carbonowy i-drive na crossmaxach, xt/dx i judy sl, ale 2,5k pln potrafi mocno ostudzić zapał
a na Młynie był piękny GT STS chyba pierwszy carbonowy i-drive na crossmaxach, xt/dx i judy sl, ale 2,5k pln potrafi mocno ostudzić zapał
Nie ma problemu.Zapraszam ponownie na dłużej:-)
Dodaj do tego że był brudny i w słabym stanie...
Przez Kube to ja wydałem kase której miałem nie ruszać. Swoją drogą pogadałem z kolesiem i bieżnia do tych fajnych sterów sie znalazła.
pozdrawiam
xMekpx
Dodaj do tego że był brudny i w słabym stanie...
Przez Kube to ja wydałem kase której miałem nie ruszać. Swoją drogą pogadałem z kolesiem i bieżnia do tych fajnych sterów sie znalazła.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
ale dolna tak ? wziąłeś je ? :> a górnego stożka już pewnie nie mieli...
przyjadę napewno, ale chyba już nie w tym roku, raczej wiosną 2014, postaramy sie z rowerami :)
aj tam przeze mnie nikt Ci nie kazał wracać i dalej grzebać
fajnie było sie spotkać
przyjadę napewno, ale chyba już nie w tym roku, raczej wiosną 2014, postaramy sie z rowerami :)
aj tam przeze mnie nikt Ci nie kazał wracać i dalej grzebać
fajnie było sie spotkać
cardamon pisze:no drobnostkę wygrzebałem kierownica Scott LiteFlite AT-2LF za 30zł przyjechała ze mną do Trójmiasta pewnie do Stevensa trafi
śmietnik to nie retro!
Giant Chicago...jak nowy, zobaczony w Chorzępowie jak śmigałem Nadwarciańskim SR. Właścicielką była Pani, dlatego taki ładny stan, nie chciała go mi sprzedać :) Kupiła go za swoją pierwszą wypłatę
Drugi Trek 820 w Sierakowie stojący u Pasjonata, właściciela z dziada pradziada serwisu rowerowego...załączam zdjęcie jakie wisiało u niego :)
Drugi Trek 820 w Sierakowie stojący u Pasjonata, właściciela z dziada pradziada serwisu rowerowego...załączam zdjęcie jakie wisiało u niego :)
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
tutaj jeszcze (nie wszystkie RETRO) znalazłem kilka ciekawie przypiętych do słupa:
http://www.wiocha.pl/1004965,Jednosladowcy
pozdr.
http://www.wiocha.pl/1004965,Jednosladowcy
pozdr.
Właściciel okazał się być świadomym tego, na czym jeździ ;D
W dodatku posiada ponoć jednego z pierwszych Cannonów, z jednym kołem mniejszym i ma inne ciekawe rowery. Zaprosiłem na forum ;]
A Cannon w konfiguracji niemal fabrycznej, czyli Girvin, korba i klamki od Toma, thumby i zmieniarki XT, zacisk Ringle... nie ma lipy.
W dodatku posiada ponoć jednego z pierwszych Cannonów, z jednym kołem mniejszym i ma inne ciekawe rowery. Zaprosiłem na forum ;]
A Cannon w konfiguracji niemal fabrycznej, czyli Girvin, korba i klamki od Toma, thumby i zmieniarki XT, zacisk Ringle... nie ma lipy.