Witam szanownych Forumowiczów

Wpadałem do Was czasem coś poczytać i pooglądać, a obecnie
konto założyłem głównie po to, by móc zaproponować Wam zakup roweru
za nim trafi on na znany serwis aukcyjny. Stosowny opis i zdjęcia zamieszczę w
dziale "Sprzedam" pewnie pod koniec tygodnia.
A Wam i sobie życzę, by nasz sprzęt dawał dużoo uciechy :)

SiDzie - witaj
Forum nie traktujemy jako slupa ogłoszeniowego ani portalu sprzedażowego - giełda jest obostrzona możliwością zamieszczania anonsów jedynie dla użytkowników z dłuższym stażem i wkładem w forum
Jeśli rower jest ciekawy, na pewno nie umknie uwagi osób przeczesujących aukcje (jeśli na nią trafi)
Niemniej mam nadzieję że na tym twoja przygoda z forum się nie zakończy
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

aldek pisze:"konto założyłem głównie po to, by móc zaproponować Wam zakup roweru"

Naprawdę nie widzisz buractwa w tym zdaniu? Okoliczność łagodzącą znajduję tylko w tym, żeś chociaż szczery...
Widzę je w twoim zachowaniu. Jeśli ktoś wypełniając formularz zgłoszeniowy, który trafia do admina,
pisze o celu, dla jakiego chce założyć konto WYRAŹNIE zaznaczając, że chodzi o sprzedaż roweru,
a ten to akceptuje - czy jest w tym coś złego, podłego, fałszywego, czy co tam ci do głowy wpadnie
to wstaw sobie? LOL..
skolioza pisze:SiDzie - witaj
Forum nie traktujemy jako slupa ogłoszeniowego ani portalu sprzedażowego - giełda jest obostrzona możliwością zamieszczania anonsów jedynie dla użytkowników z dłuższym stażem i wkładem w forum
Niemniej mam nadzieję że na tym twoja przygoda z forum się nie zakończy
Nie traktuję niczym słup. Witam się. Szkoda. Wolę, by rower trafił do kogoś, kto zna się rzeczy. Lektura mam nadzieję pozostanie.
Uznałem, że dział "ODDAM W DOBRE RĘCE (SPRZEDAM)" jest właśnie od tego...ale mogłem się mylić.
Pozdrawiam

SiD pisze:. Jeśli ktoś wypełniając formularz zgłoszeniowy, który trafia do admina,
pisze o celu, dla jakiego chce założyć konto WYRAŹNIE zaznaczając, że chodzi o sprzedaż roweru,
a ten to akceptuje - czy jest w tym coś złego, podłego, fałszywego,(...)
akceptacja administracyjna służy odsianiu botów a nie selekcji przez weryfikację pobudek rejestrującego się
SiD pisze: Uznałem, że dział "ODDAM W DOBRE RĘCE (SPRZEDAM)" jest właśnie od tego...ale mogłem się mylić.
Pozdrawiam
to tylko po części prawda - gdybyś zadał sobie trud zajrzenia do zasad obowiązujących w "gieldzie" nie miałbyś wątpliwości: http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?t=114

Jak pisałem poprzednio - wraz ze stażem i aktywnością na forum możesz uzyskać dostęp do giełdy, jak każdy aktywny user Na tę chwilę zasady panujące na forum takiej możliwości nie przewidują Aczkolwiek:
Wystaw na allegro Jeśli rower jest naprawdę ciekawy to trafi do obserwowanych aukcji przez co sam się obroni.
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

skolioza pisze:to tylko po części prawda - gdybyś zadał sobie trud zajrzenia do zasad obowiązujących w "gieldzie" nie miałbyś wątpliwości
Później wyczytałem i do błędu się przyznaję. Co do Allegro - oczywiście tam trafi. Chciałem umieścić go tu, ponieważ ktoś może szukać takiego modelu a na aukcjach wiadomo, że różnie bywa i byle kilkanaście zeta pozbawia nas tego, czego szukaliśmy dłuższy czas. Dzięki skoliozo i mekp za rzeczowe objaśnienia.
Pozdro