Wpadałem do Was czasem coś poczytać i pooglądać, a obecnie
konto założyłem głównie po to, by móc zaproponować Wam zakup roweru
za nim trafi on na znany serwis aukcyjny. Stosowny opis i zdjęcia zamieszczę w
dziale "Sprzedam" pewnie pod koniec tygodnia.
A Wam i sobie życzę, by nasz sprzęt dawał dużoo uciechy :)
Nie do końca tak.cardamon pisze:LOLwitaj i żegnaj ?
Najzwyczajniej lepiej sprzedać ulubiony sprzęt komuś w temacie..
"konto założyłem głównie po to, by móc zaproponować Wam zakup roweru"
Naprawdę nie widzisz buractwa w tym zdaniu? Okoliczność łagodzącą znajduję tylko w tym, żeś chociaż szczery...
Naprawdę nie widzisz buractwa w tym zdaniu? Okoliczność łagodzącą znajduję tylko w tym, żeś chociaż szczery...
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Nie tak szybko... Do działu sprzedam nie każdy ma dostęp...
pozdrawiam
xMekpx
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
On mi wygląda na takiego spryciulę, co swój rowerek wciśnie nawet do szutboksa 

Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
SiDzie - witaj
Forum nie traktujemy jako slupa ogłoszeniowego ani portalu sprzedażowego - giełda jest obostrzona możliwością zamieszczania anonsów jedynie dla użytkowników z dłuższym stażem i wkładem w forum
Jeśli rower jest ciekawy, na pewno nie umknie uwagi osób przeczesujących aukcje (jeśli na nią trafi)
Niemniej mam nadzieję że na tym twoja przygoda z forum się nie zakończy
Forum nie traktujemy jako slupa ogłoszeniowego ani portalu sprzedażowego - giełda jest obostrzona możliwością zamieszczania anonsów jedynie dla użytkowników z dłuższym stażem i wkładem w forum
Jeśli rower jest ciekawy, na pewno nie umknie uwagi osób przeczesujących aukcje (jeśli na nią trafi)
Widzę je w twoim zachowaniu. Jeśli ktoś wypełniając formularz zgłoszeniowy, który trafia do admina,aldek pisze:"konto założyłem głównie po to, by móc zaproponować Wam zakup roweru"
pisze o celu, dla jakiego chce założyć konto WYRAŹNIE zaznaczając, że chodzi o sprzedaż roweru,
a ten to akceptuje - czy jest w tym coś złego, podłego, fałszywego, czy co tam ci do głowy wpadnie
to wstaw sobie? LOL..
Nie traktuję niczym słup. Witam się. Szkoda. Wolę, by rower trafił do kogoś, kto zna się rzeczy. Lektura mam nadzieję pozostanie.skolioza pisze:SiDzie - witaj
Uznałem, że dział "ODDAM W DOBRE RĘCE (SPRZEDAM)" jest właśnie od tego...ale mogłem się mylić.
Pozdrawiam
Wystaw na allegro. Jeśli rower jest naprawdę ciekawy to trafi do obserwowanych aukcji przez co sam się obroni.
pozdrawiam
xMekpx
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
akceptacja administracyjna służy odsianiu botów a nie selekcji przez weryfikację pobudek rejestrującego sięSiD pisze:. Jeśli ktoś wypełniając formularz zgłoszeniowy, który trafia do admina,
pisze o celu, dla jakiego chce założyć konto WYRAŹNIE zaznaczając, że chodzi o sprzedaż roweru,
a ten to akceptuje - czy jest w tym coś złego, podłego, fałszywego,(...)
to tylko po części prawda - gdybyś zadał sobie trud zajrzenia do zasad obowiązujących w "gieldzie" nie miałbyś wątpliwości: http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php?t=114SiD pisze: Uznałem, że dział "ODDAM W DOBRE RĘCE (SPRZEDAM)" jest właśnie od tego...ale mogłem się mylić.
Pozdrawiam
Jak pisałem poprzednio - wraz ze stażem i aktywnością na forum możesz uzyskać dostęp do giełdy, jak każdy aktywny user Na tę chwilę zasady panujące na forum takiej możliwości nie przewidują Aczkolwiek:
Wystaw na allegro Jeśli rower jest naprawdę ciekawy to trafi do obserwowanych aukcji przez co sam się obroni.
Później wyczytałem i do błędu się przyznaję. Co do Allegro - oczywiście tam trafi. Chciałem umieścić go tu, ponieważ ktoś może szukać takiego modelu a na aukcjach wiadomo, że różnie bywa i byle kilkanaście zeta pozbawia nas tego, czego szukaliśmy dłuższy czas. Dzięki skoliozo i mekp za rzeczowe objaśnienia.skolioza pisze:to tylko po części prawda - gdybyś zadał sobie trud zajrzenia do zasad obowiązujących w "gieldzie" nie miałbyś wątpliwości
Pozdro