Eee ja tylko dzisiaj pod uczelnią 2 Rockhoppery 90-91 widziałem ;D Czasem stary Cannon przejedzie albo Koga na XT 735, generalnie coś mega ciekawego musi być żeby chciało mi się foty robić ;D
Allegro, Alpinestars, Breezer, Corratec, Kuwahara, Rocky Mountain.

Obrazek

skolioza pisze:nie, to coś egzotycznego bardziej - Cycle cośtam ale bylo tak zakitlane kurtką że nie odczytalem, a właściciel nie byl za bardzo w temacie niestety... Mówił jedynie że ktoś już na Błoniach chciał od niego ten wideł kupić :mrgreen:
Jak dobrze odczytałem to na ramie stoi - Cycle Culture. Google milczą na ten temat.
Ciekawa konstrukcja

Ja ostatnio stałem na światłach za jakimś Clio i z bagażnika wystawał amortyzator, konkretnie DH3, w ostatniej chwili dojrzałem znaczek na główce ramy - Tomac :) Aż mnie zamurowało. Auto na szczęście na lokalnych tablicach więc wysoce prawdopodobne, że go jeszcze spotkam.

Ad. karbonowy retro trekking :

Owszem sposób może i skuteczny by nie stracić także przedniego koła, ale jednak to barbarzyństwo względem przedniego widelca :cry:

Pozdrawiam
Andrzej
Ostatnio zmieniony 2013-06-12, 18:05 przez Lonkor, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie dyskutuj z chamem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom a potem pokona doświadczeniem !!!

Wypatrzyłem dzisiaj takiego Gianta, co prawda nie był przypięty do słupa ale zwrócił moją uwagę ze względu na napis Michael Schumacher, który widniał na dolnej rurce. Rowerek na niskiej grupie bo Acera ale bardzo ładnie zachowany.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie wiem co to ale modelu sygnowanego imieniem i nazwiskiem jednego z najlepszych kierowców Formuły 1 w historii nie spotyka się na co dzień.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Obrazek

Peugeot, złapany dawno temu pod PWR we Wro. Jak się okzało niedawno należy do jednego z wykładowców.

Obrazek

Wiler - długo chorowałem że go nie kupiłem, był poprostu ładny i miał naprawdę ciekawy półprzeźroczysty lakier bez podkładu. Złapany nie dokładnie na ulicy a na młynie...

Obrazek

To też młyn, meega małe pieniądze a aukrat pusty byłem.

Obrazek

Hm... Z tym rowerem wiąże się pewna historia. Poszedłem wysłać paczki na pocztę w rynku we Wrocławiu, Zobaczyłem go i zrobiło mi się go żal, bardzo zniszczony, ogołocony, brudny i zardzewiały. Stałem patrzyłem i spotkałem właściciela. Zaoferwałem cenę, zgodził się bez wahania i poprosił o pomoc w znalezieniu miesczucha... Rockyego nasmarowałem, zmeniłem klocki, wsadziłem moje dyżurne IRC i śmigałem na nim jak głupi przez tydzień... Następnie trafił do Chrzanka, miałem nadzieję że on przywróci mu blask... Skończyło się tak że poszedł na graty... Aktulanie w Marianie mam z niego RD i kasetę, Mój brat korbę a i na forum znajdzie się parę osób które zostały obdarowane gratami z niego.... Rama leży u mnie i czeka na lepsze czasy... Gdyby był ciut większa... Jedyne co pozostało to dobra znajomość z poprzednim właścicielem.

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996