Ferbros:
Dobrze pamietasz, Marcin.Mam jeszcze takie cos:
Dlugosc ramion jak V-ki a mocowanie linki jak canti ale na dwie linki. Niestety nie mam orginalnych wieszakow.Ciekawe, jak wygladaly.Producent nieznany.
Mam nadzieję że jeszcze nie kupiłeś... Przestrzegam bo są miętkawe. Macałem i jeździłem. Lepsze od chinoli ale to nie to.mekp pisze:Te Steinbach'y super ale narazie wybór padł na Curv'y od Cane Creeka...
pozdrawiam
xMekpx
Cena była dobra więc jak nie podpasują to pójdą dalej.Barba pisze:Mam nadzieję że jeszcze nie kupiłeś... Przestrzegam bo są miętkawe. Macałem i jeździłem. Lepsze od chinoli ale to nie to.mekp pisze:Te Steinbach'y super ale narazie wybór padł na Curv'y od Cane Creeka...
pozdrawiam
xMekpx
Swoją drogą ostatnio na Allegro złapałem nowe Boplight'y i też czekam na nie... Trochę odpustowe ale.
pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.
a ja nie polecam rogów i kierownic. mostek widziałem pekniety ale cóż... tanio było wiec nie marudzeBarba pisze:Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
A jeden z moich klientów 2 razy wymieniał tylną piastę BL. Gwrancję uznali ale kosztów przeplotu nie pokryli. Jak trzeci raz się zepsuła to wymienił na inną firmę :P Czyli jednym słowem(uwzględniając przedmówców) czego się nie tkną to spieprzą :p Co do egzotycznych firm to jakaś niemiecka robiła kiedyś hydrauliczne v-ki (prawdziwe v-ki a nie szczęki a'la magura) ale nie pamietam nazwy...
tak oczywiscie, akurat produkty BopLoghta sąbardzo dobre, jakość /cena /waga.. ale klamek tych lekkich, i v-ek to jak Aesta wyłacznie dla legutkich ludzimekp pisze:a ja nie polecam rogów i kierownic. mostek widziałem pekniety ale cóż... tanio było wiec nie marudzeBarba pisze:Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.
a jak sie pisze opinie bo jeden mostek pekł, pekajaakurat szpeja przeciążone, po wypadkach albo z przekreconymi śrubami
co masz od rogów ?? kierownic ?? ja jeżdze na tym i są wyśmienite
brake obscura, jeszcze sprzed ery "V", ale niektóre całkiem podobne
http://www.blackbirdsf.org/brake_obscura/mtb.html
http://www.blackbirdsf.org/brake_obscura/mtb.html