Ferbros:
Obrazek

Dobrze pamietasz, Marcin.Mam jeszcze takie cos:
Obrazek

Dlugosc ramion jak V-ki a mocowanie linki jak canti ale na dwie linki. Niestety nie mam orginalnych wieszakow.Ciekawe, jak wygladaly.Producent nieznany.

mekp pisze:Te Steinbach'y super ale narazie wybór padł na Curv'y od Cane Creeka...

pozdrawiam
xMekpx
Mam nadzieję że jeszcze nie kupiłeś... Przestrzegam bo są miętkawe. Macałem i jeździłem. Lepsze od chinoli ale to nie to.

Barba pisze:
mekp pisze:Te Steinbach'y super ale narazie wybór padł na Curv'y od Cane Creeka...

pozdrawiam
xMekpx
Mam nadzieję że jeszcze nie kupiłeś... Przestrzegam bo są miętkawe. Macałem i jeździłem. Lepsze od chinoli ale to nie to.
Cena była dobra więc jak nie podpasują to pójdą dalej.

Swoją drogą ostatnio na Allegro złapałem nowe Boplight'y i też czekam na nie... Trochę odpustowe ale.

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

Barba pisze:Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.
a ja nie polecam rogów i kierownic. mostek widziałem pekniety ale cóż... tanio było wiec nie marudze
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

A jeden z moich klientów 2 razy wymieniał tylną piastę BL. Gwrancję uznali ale kosztów przeplotu nie pokryli. Jak trzeci raz się zepsuła to wymienił na inną firmę :P Czyli jednym słowem(uwzględniając przedmówców) czego się nie tkną to spieprzą :p Co do egzotycznych firm to jakaś niemiecka robiła kiedyś hydrauliczne v-ki (prawdziwe v-ki a nie szczęki a'la magura) ale nie pamietam nazwy...

mekp pisze:
Barba pisze:Ciekaw jestem Boplightów. Wygląda to podobnie do AEST. Kolega znający BL nie poleca korb i klamek.
a ja nie polecam rogów i kierownic. mostek widziałem pekniety ale cóż... tanio było wiec nie marudze
tak oczywiscie, akurat produkty BopLoghta sąbardzo dobre, jakość /cena /waga.. ale klamek tych lekkich, i v-ek to jak Aesta wyłacznie dla legutkich ludzi

a jak sie pisze opinie bo jeden mostek pekł, pekajaakurat szpeja przeciążone, po wypadkach albo z przekreconymi śrubami

co masz od rogów ?? kierownic ?? ja jeżdze na tym i są wyśmienite
www.velotech.pl