corrado1111 pisze:Chyba pół forum pragnie rozwodu z żonami , mam podać ile i za co mi zapłaciliście?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

corrado1111 pisze:
Adamello pisze:Ja mam zawsze wymówkę że to nie moje tylko do odsprzedaży. Ty chyba też narzekać nie powinieneś ;-)
W sensie wymówki czy zarobku? :-)
Chyba oba :D

Ja ostatnio też tak motywuje wszystkie zakupy.

Na całe szczeście mi nikt w konto nie patrzy...

Ja mogę powiedzieć że Marin do tego momentu wyszedł mnie 1000zł ale wciąż jest nie skończony.

Co do pytania czy dużo czy nie dużo...hm... myślę że z połową rowerów na forum jest tak że wartość rynkowa calości jest dużo (bardzo dużo) niższa niż cena zakupu części.

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

Ja tam się nie boję. Obecnie pozbyłem się dziewczyny. Będzie więcej miejsca na rowery.
Adamello pisze:Ciekawy temat! Zawsze liczyłem ile moje rowery ważą a nie kosztują....

Wyszło 1395zł łącznie z kosztami wysyłek i transportu. Najbardziej podrażają go koła (270zł), korby 200zł, maniek 160zł i manetki 135zł. Dużo czy mało oceńcie sami.

Obrazek
W takim razie koła kupiłeś prawie za darmo, ich cena osiąga 300-400 euro jeśli są w dobrej kondycji. Muszę uważniej śledzić polski rynek. Tak to jest, raz się kupi tanio, raz drogo. Ja nauczyłem się cierpliwości żeby nie przepłacać jak to robiłem wcześniej.

YvesMoi pisze:
Radziej pisze:Tak, całe rowery przeważnie wychodzą taniej niż pojedyncze kompletowanie części.
przeważnie raczej zawsze :) mi też się czasem udało kupić jakiegoś bajka, potem go na części pogonić i kilka stówek zarobić
Znam takiego jednego co to regularny biznes na tym robi :D

pozdrawiam
xMekpx
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

mekp pisze:
YvesMoi pisze:
Radziej pisze:Tak, całe rowery przeważnie wychodzą taniej niż pojedyncze kompletowanie części.
przeważnie raczej zawsze :) mi też się czasem udało kupić jakiegoś bajka, potem go na części pogonić i kilka stówek zarobić

pozdrawiam
xMekpx
taki łobuz jeden z patologicznego miasta ;)
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

YvesMoi pisze:
mekp pisze:
YvesMoi pisze:

pozdrawiam
xMekpx
taki łobuz jeden z patologicznego miasta ;)
W którym jak sam powiedział nie ma nic :D
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996

mekp pisze:
YvesMoi pisze:

pozdrawiam
xMekpx
We Wrocławiu też taki jeden nieźle sobie radzi:)
Lodzermensch