powiem Ci ze fajnie sobie to wymysliles ze wsio na ritcheyu, poszedl bym na max i dokladnie wsio, tak dal, w kolorze czarnym, czyli jeszcze korba, hample, klamki.....
Hmm też tak mam z Kuwą i miałem tak z Nishiki, natomiast ze wszystkim 3 wheelerami co się u mnie przewinęły było odwrotnie. Będę z tego powodu teraz polować na takiego W. z trzema miejscami pod bidonskolioza pisze:nie ma miejsca na 2 kosze
przymierzyłem biały, czarny i Pro Evo najlepiej wygląda bez koszyka - i tak zostanie
solidarnoscpolonezGLE pisze:Czy ktoś na forum składa jeszcze rowery, czy już rozwijane są wyłącznie projekty?
Ja użyłem słowo "projekt" ... i tłumacząc dalej projekt faktycznie może to wyglądać jak zadufane, ą, ę słowo.polonezGLE pisze:Czy ktoś na forum składa jeszcze rowery, czy już rozwijane są wyłącznie projekty?
Jakoś nie mogę zakumać tej nowomowy Skolioza, sorki za małego offa...
Ja parę złożyłem i aż wstyd się przyznać nie zrealizowałem jeszcze żadnego projektupolonezGLE pisze:Czy ktoś na forum składa jeszcze rowery, czy już rozwijane są wyłącznie projekty?
Jakoś nie mogę zakumać tej nowomowy Skolioza, sorki za małego offa...
Rower ROWER budujeszskolioza pisze:realizuję projekt
corrado1111 pisze:A ja zawsze składałem swoje rowery, budowanie to znów mi się kojarzy z taczką cegieł i hałasem betoniarki
bo słowo projekt wiąże się ze słowem dotacjaSkeevo pisze:hehe te projekty to zauważyłem, że na RetroBike-u są popularne Panowie A poza tym samo słowo "projekt" jest dosyć popularne w Naszym Kraju Nawet z wyjścia do WC można zrobić niezły projekt jak się chce
trafiłeś w samo sedno jacobjacob pisze:bo słowo projekt wiąże się ze słowem dotacjaSkeevo pisze:hehe te projekty to zauważyłem, że na RetroBike-u są popularne Panowie A poza tym samo słowo "projekt" jest dosyć popularne w Naszym Kraju Nawet z wyjścia do WC można zrobić niezły projekt jak się chce