Witajcie!
Chcial bym Wam przedstawić mój nowy nabytek, którym jest Wheeler 7800 Comp Line.
Rower został zakupiony na allegro u Dit-a. Jestem bardzo zadowolony z jego kondycji technicznej jak i wizualnej. Prawdopodobnie był bardzo mało jeżdżony i zachował się w oryginale niemalże w stu procentach. Nic nie skrzypi, puka ani nie ma luzów. Napęd jest w bardzo dobrym stanie, biegi wchodzą bardzo płynnie itd.
Rama nosi niewielkie ślady użytkowania. Sa na niej tylko dwa miejsca, które sa dosyć mocno obrysowane (nad cantami z tylu) oraz delikatne ryski na widelcu po obu stronach. Na pozostałej części ramy są pojedyncze ryski. Jak na swoje lata rowerek w bardzo dobrym stanie.
Dzisiaj wymieniłem w nim siodełko, opony i gripy. Siodło było firmowe od GT, opony mimo tego ze posiadały jeszcze włoski od nowości były bardzo mocno sparciałe wiec wylądowały na śmietniku.
Generalnie opony i siodlo to tylko chwilowe rozwiazanie. Planuje wymiane na inne. Docelowo rowniez beda zmienione Grip Shift-y z ktorymi od dawna nie moge sie dogadac. Gdybyscie mieli jakies manetki lub klamko manetki z czarnego LX-a w wersji 3X8 to chetnie przyjmę. Do wymiany również sztyca ale to juz mam zamówione.
[center]Tak rower wyglądał na aukcji:[/center]
[center][/center]
[center]a tak wygląda obecnie:[/center]
[center][/center]
[center]Pozostałe zdjęcia dostępne pod tym adresem:
https://picasaweb.google.com/1054066855 ... 00CompLine[/center]
Wheeler 7800 Comp Line
#1Ostatnio zmieniony 2012-07-20, 14:34 przez Skeevo, łącznie zmieniany 5 razy.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900