Trzymam kciuki
Z Krakowa powinieneś kierować się w kierunku Trzebinii / Krzeszowic W miejscowości Zabierzów trzeba zjechać na bardziej lokalne drogi
Rowerem z Krk to ok 25km, opcja bliższa to regionalny pociąg do miejscowości Rudawa i ok 7-8km rowerem bądź ów pociąg do Zabierzowa
W zależności od godziny w sobotę rano przez Zabierzów jadąc do Brandysówki może przejechać moja małżonka samochodem
Ok dzięki za to chłopaki, być może wszystkie te pytania będą nieaktualne bo próbuję skontaktować się z moim kuzynem czy by się nie wybrał. Ma Zaskara 94 więc nie odstawałby sprzętem.
To też brzmi całkiem dobrzeopcja bliższa to regionalny pociąg do miejscowości Rudawa i ok 7-8km rowerem
Mi też się wieczorny kurs szykuje na dworzec chyba.. w okolicach 21:30, ale to jeszcze nie pewne 100% więc jak coś byłyby 3 miejsca wolne. No a na pewno koło 15-16 będzie też opcja:)
Chciałbym się pochwalić, że zrobiłem rezerwację tak jak wszyscy, czyli dwie noce i w tym roku wystartuję z pełną ilością sił . Niech stracę - raz do roku chyba można zaszaleć. Nie pozostaje teraz nic innego jak czekać z niecierpliwością
ja pociągiem będę jechać, zapraszam do "mojego" wagonuRadziej pisze:Ok, jest duża szansa że się na zlocie pojawię, zabukowałem już sobie bilet lotniczy i owym czasie będę w Polsce więc może te dwa dni uda mi się wyszarpać na zlot. Została mi jedynie rezerwacja w Brandysówce. Ostatnim razem w Krakowie byłem mając lat 13 z wycieczką szkolną. Pytanie nr 1) czy ktoś z Wrocławia wybiera się na zlot i czym, pociągiem zawsze to byłoby raźniej a jak jakiś grat to i koszty paliwa by się elegancko rozłożyło. Pytanie nr2) jeśli będzie mi dane jednak jechać solo to jak z Krakowa do tej Brandysówki dotrzeć? 3) Czy przewidujecie jakieś utrudnienia w związku z Euro? (korki, strajki, blokady etc, na trasie Wrocław-Kraków.
Mam pytanie z innej beczki.
Może ktoś bierze na zlot linę dynamiczną i parę ekspresów?
Moja lina będzie u kumpla na weekend, a chyba troszku chciałbym się powspinać - bo i teren zachęca i pogoda ma dopisać ;)
Może ktoś bierze na zlot linę dynamiczną i parę ekspresów?
Moja lina będzie u kumpla na weekend, a chyba troszku chciałbym się powspinać - bo i teren zachęca i pogoda ma dopisać ;)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Jak masz jakieś koło w śmiesznej cenie to się odzywaj. Bo niestety nie mam aż takiego skilla żeby cały czas na przednim jechać.YvesMoi pisze:ale ładnie się migasz żółwiu, oj oj
Chcesz takie: http://allegro.pl/kolo-tyl-fir-8-biegow ... 02733.html ?Żółw pisze:Jak masz jakieś koło w śmiesznej cenie to się odzywaj. Bo niestety nie mam aż takiego skilla żeby cały czas na przednim jechać.YvesMoi pisze:ale ładnie się migasz żółwiu, oj oj
Oddam Ci za 50 i na zlot przywiozę.
Lodzermensch
No to ja mogę wziąć chętnie linę i ekspresy, tylko ekspresów mam 7 więc jak coś to spróbuj załatwić jeszcze kilka albo będziemy kombinować na miejscu ;)
Ja będę w piątek koło południa na miejscu jak będzie ładna pogoda i wtedy już można pójść w skały
Co do gratów wspinaczkowych - mogę wziąć ze 2-3 uprzęże, ze 2-3 liny 50-60m i kilka kompletów karabinków zakręcanych + ekspresów chyba z 15 znajdę - muszę pokukać bo chwilę już nie używałem i nie pamiętam na czym stanąłem. Dla fanów DDSów wezmę jeszcze komplet kości i tricamów ;)
Jednak nie wiem kiedy się dokładnie pojawię - postaram się w piątek po południu, ale jest szansa, że dopiero w sobotę.. w najgorzym przypadku podrzucę grty już w piątek na ręcę któregoś z Was a przyjadę dzień później.
Jednak nie wiem kiedy się dokładnie pojawię - postaram się w piątek po południu, ale jest szansa, że dopiero w sobotę.. w najgorzym przypadku podrzucę grty już w piątek na ręcę któregoś z Was a przyjadę dzień później.
Ostatnio zmieniony 2012-06-11, 19:06 przez docent.net, łącznie zmieniany 1 raz.
Ha! Ja mam jeden karabinek niewiadomego pochodzenia. Wziąć?
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Ja jeszcze się zastanawiam jak się zabiorę do Krakowa ze swoimi tobołkami . Jutro zdaję egzamin na prawko, więc w przyszłym roku moja zdolność przewożenia się polepszy... Niestety do piątku choćbym nawet zdał prawka nie wyrobią
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Łódzka ekipa szykuje wieczorek zapoznawczy, kupujemy jutro różne gry planszowe i logiczne aby miło spędzić piątkowy wieczór.
Lodzermensch
To ja się postaram przywieźć jakąś zabawkę z tych co ostatnio wygralismy z kumplem: http://lh5.ggpht.com/-26SMvMBMuuo/T84pL ... 012_BB.jpg
Niewiele się tego ostało, ale do Chińczyka w sam raz ;)
No na parę ruchów wystarczydocent.net pisze:To ja się postaram przywieźć jakąś zabawkę z tych co ostatnio wygralismy z kumplem: http://lh5.ggpht.com/-26SMvMBMuuo/T84pL ... 012_BB.jpg
Lodzermensch
hehe :]corrado1111 pisze:No na parę ruchów wystarczydocent.net pisze:To ja się postaram przywieźć jakąś zabawkę z tych co ostatnio wygralismy z kumplem: http://lh5.ggpht.com/-26SMvMBMuuo/T84pL ... 012_BB.jpg