Dobra nowa porcja fotek. Od razu dodam, że:
1. Pancerze Magury są tymczasowo na zipach - docelowo będą to przemyślane uchwyty (dzięki Focker za namiary). Znikną też te czarne oklejenia taśmą izolacyjną - to po to, aby zipy nie porysowały ramy. Dodatkowo obydwa pancerze są do skrócenia - zestaw do skracania już do mnie jedzie... :) Gdy znajdę naklejki Magury, które ostatnio nabyłem to te mniejsze trafią na poziomą rurę trójkątu GT tuż przed rurą podsiodłową.
2. Z przodu jest jakieś współczesne FD XT, z tyłu LX, który działa jako - tako. Dodatkowo manetki STX są śliczne, ale nie grają z klamkami Magury. Corrado jednak poratuje mnie zestawem, który sprawę załatwi: przód / tył XT (ale jeszcze nie wiem które), podobnie manetki ;)
3. Zaciski.. z przodu czarny, z tyłu srebrny - co było pod ręką. Zastanowię się jeszcze co wrzucić - chyba jednak srebrne w kolorze piast i korby. Zmieniarki też bym zostawił srebrne - ale te od Corrada chyba takie właśnie są :) Jakby ktoś miał srebrne zaciski XT to bym chętnie przygarnął ;)
4. Nad oraz pod mostek wrzuciłem czarne dystanse - ogólnie mostek taki trochę w górę jest i geo nei jest ultra - sportowa, ale co mi tam - czasami na trochę wygody można sobie pozwolić. Co prawda wczoraj gdy go objeżdżałem to mnie plecy rypały, ale to może efekt długiej jazdy kilka dni temu.
5. Gripy... wrzuciłem różowe z dużą niepewnością, a prezentuą się imo dobrze - może trochę damsko,a le co tam :D
No i fotki: