monitorki w lx m567

przede wszystkim w związku z tym, iz to mój pierwszy post - witam wszystkich szanownych Forumowiczów, Marcin z Wielkopolski
zaczyna jednak od [problemu z moimi klamkomanetkami lxi m567, monitorek przełożenia tylnego trybu nie pokazuje jak należy, ten czerwony punkcik nie przesuwa sie zgodnie z tym co robi manetka, da się coś z tym zrobić? sama manetak działa ok

Odkręć obydwa monitorki (prawy i lewy) i porównaj białe elementy przenoszące położenie manetki na dźwignię wskaźnika. Prawdopodobnie w jednym z nich urwała się wypustka wchodząca w dźwignię w monitorku. Jeśli już to zrobisz, to zrób zdjęcie - ocenimy, zaradzimy.

I przede wszystkim - zapraszamy do działu "Powitanie"
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

Dzięki za szybki odzew.To sprawdziłem o czym piszesz. Zdjąłem monitorek i ta malutka wypustka wchodząca w dźwignię jest, ma ok 3-4mm i jest lekko pod kątem wygieta (tak powinno być?) mointorek sie rusza, ale np wskaźnik nie chce przejśc do skarjnych pozycji czyli 1 i 8 poza tym na biegach pomiędzy nie pokazuje tak jak powinnno być.