Aldek się rozpędził jak składaliśmy Awalansza jego że założył gripszifty odwrotnie na kierę, wbił chwyty , nawet linki założyliśmy i dopiero przy regulacji się okazało że są zamienione:)
Lodzermensch
i pokaż foty, bo obiecałeś cannona w bieli wspólnie ze rowerem 73Yveeeeeeeeeeeeeeeees! Cho na rower! :D
Thomson-sromson... A co miałem włożyć? Aby na ten pierwszy słoneczny weekend złożyć rower musiałem iść na wielokrotnie wspominane kompromisy. Więcej warta była dla mnie chwila na rowerze niż spuszczanie się nad "poprawnością polityczną" Łatwo nie było ale przebolałem i ciesze się bo zwłaszcza dziś aż mnie roznosiło z radości, że w końcu mogę jeździć. A rower nawet z tymi ciężkimi kołami i kilkoma dodatkami do wymiany waży ok 10kg, myślę, że nawet poniżej. Normalnie sam jedzie. Docelowo nie przekroczy 9,5kg. Trzeba kupić odpowiednią wagę na sezonmarcin74 pisze:zdjecia jak zawsze beda pierwsza klasa
ale tych V-ek i Thomsona nie podaruje
szczerze?siedem3 pisze:A tak wogóle to nie podarujesz V-ek jako takich, że nie ma canti, czy tego konkretnego modelu?
nastepny powod do zazdroscisiedem3 pisze:docelowe hamulce już do mnie jadą