oj tam oj tam... 2h z dremelem i da rade... tylko pytanie ile koncowek pojdzie... obstawiam, ze będą droższe niż całe stery :)focker pisze:Powodzenia z tym pilniczkiem. Dolna bieżnia jest zrobiona z wysokowęglowej stali - można dwa miesiące się z nią tak bawić, a i tak niewiele to da.
Panowie... Przecież można też popracować nad widelcem...
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
+ Checker Pig, Creme, Electra
Tylko jeśli w przyszłości będziesz chciał zmienić stery albo wypchnąć go do ludzi to będzie zonk.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
To będzie jeden z delikatniej traktowanych rowerów spośród wszystkich. Wyłącznie w niedzielę z dziewczyną na lody No i to jeden z tych, co na dłuuugie lata Każdy mężczyzna powinien zrobić kilka rzeczy w życiu i posiadać Stumpjumpera
Korci mnie by pokazać inspirację (rower istniejący, znaleziony w necie), bardzo korci, ale postanowiłem, że wytrzymam i pokażę dopiero w pierwszej kolejności wszystkie graty na kupie a potem jako kompletny i gotowy do jazdy rower
Korci mnie by pokazać inspirację (rower istniejący, znaleziony w necie), bardzo korci, ale postanowiłem, że wytrzymam i pokażę dopiero w pierwszej kolejności wszystkie graty na kupie a potem jako kompletny i gotowy do jazdy rower
Alpinestars x9, Breezer x2, Intense x2, Klein x3, Yeti x2, Cannondale, Specialized, GT, Rocky Mountain...
Haha podoba mi się ;Dsiedem3 pisze: Każdy mężczyzna powinien zrobić kilka rzeczy w życiu i posiadać Stumpjumpera
cóż ,niestety mogę to potwierdzić co mówi pioter
sam tak miałem -przyznam z perspektywy czasu -żałuję ,że jużgo tu niema ze mną..
ale przynajmniej jest w dobrych rękach ,a nie jakiegoś chachara!
czekam na rozwój wypadków
a co do samego problemu ze sterami -ciekawe ,zawsze miałem odwrotnie -konus zawsze był za luźny
ja bym namierzył jakiegoś tokarza bo to naprawde niewielka praca
sam tak miałem -przyznam z perspektywy czasu -żałuję ,że jużgo tu niema ze mną..
ale przynajmniej jest w dobrych rękach ,a nie jakiegoś chachara!
czekam na rozwój wypadków
a co do samego problemu ze sterami -ciekawe ,zawsze miałem odwrotnie -konus zawsze był za luźny
ja bym namierzył jakiegoś tokarza bo to naprawde niewielka praca
Etap sprzedawania nierozważnego rowerów mam już za sobą, nie musicie się martwić
Po 8-9 latach macoszego traktowania roweru wracam by odżyć i ponownie sprawić sobie przyjemność obcowaniem ze sprzętem z lat gdy najwięcej jeździłem. Można nazwać to nostalgią, zbieractwem, czymkolwiek. Te rowery pozostaną już ze mną na długie lata bo w takim celu je składam. Wcześniej sprzedawałem części i rowery które na bieżąco używałem i update'owałem. Teraz jest zupełnie inaczej. Teraz mam czas i możliwości by zachować to "dla potomnych" i czystej frajdy retro mtb.
Po 8-9 latach macoszego traktowania roweru wracam by odżyć i ponownie sprawić sobie przyjemność obcowaniem ze sprzętem z lat gdy najwięcej jeździłem. Można nazwać to nostalgią, zbieractwem, czymkolwiek. Te rowery pozostaną już ze mną na długie lata bo w takim celu je składam. Wcześniej sprzedawałem części i rowery które na bieżąco używałem i update'owałem. Teraz jest zupełnie inaczej. Teraz mam czas i możliwości by zachować to "dla potomnych" i czystej frajdy retro mtb.
Mam dwa takie rowery is Stumpjumper z tego roku powinien mieć Shimano XT M735 albo Suntour XC-PRO ale na pewno nie XTR.
Specialized nie używali XTR do może 93 lub nawet 94 roku.
Zależy jaki wygląd chcesz, oryginalny czy po prostu fajny?
Specialized nie używali XTR do może 93 lub nawet 94 roku.
Zależy jaki wygląd chcesz, oryginalny czy po prostu fajny?