w jednych rękach mojej dziewczyny od nowości (nabyty we włoszech w latach 90' za XXXXXX lirów....
![:-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Doskonale wiem o co chodzisimone pisze:siedzenie oryginalne jest ale....ze względów użytkowych temat raczej nie przejdzie:
nie to klasyczne "maleńkie" MTB, koła oczywiście 26chrzanek pisze:jakbyś mógł zmierzyć bazę kół, mam nieodparte wrażenie, że blizej jej do przełaju niż mtb :)
jak wyżej pisałem - miał jakiś amor, który to jak to zwykle bywa dystansował koło względem napędu. teraz jest problem z montażem takowego bo nie mam możliwości nabycia redukcji z 1 1/4 (dziękuję za podpowiedź wymiaru) na 1 1/4 .chrzanek pisze:hmm... wyglada tak, jakby korba mogla haczyc o przednie koło.... poza tym widelec jest strasznie pionowo, jak w obecnych czasach.
och było by super! katalog do wglądu i redukcja do nabyciaPiotr pisze:redukcje to gdzieś oryginalne miałem, Aldek nawet zamawiał u mnie.
a propo Cinelli , naogladałem sie kiedyś rowerów tej firmy Matko Boska , topowe Mtb były cudne , no ten tutaj to taki z najbiedniejszych raczej , okrągłe rurki itp.
Moze mam gdzieś katalog , poszukam.