pisałem na PW piszę publicznie
Rower śliczny i o dziwo nie na miśkach mi się bardziej podoba a złoty Mag bez gum zdecydowanie nadałby jeszcze większej agresywności
Rower śliczny i o dziwo nie na miśkach mi się bardziej podoba a złoty Mag bez gum zdecydowanie nadałby jeszcze większej agresywności
No Mag tam był jak go kupiłem i to w dodatku wersja SL jak twierdzi nasz Doktor Resor:) ale nie miał naklejek i jest już w kolekcji u Grześka:)
Lodzermensch
A skąd wiesz?Bo ja jeszcze na niej nie siedziałem ale może mnie kiedyś mierzyłeś:)Piotr pisze:jak widać a widać ramka za mała
Lodzermensch
Rowerek jak marzenie. Pewnie w okolicach tych 10 kilo wyjdzie. Faktycznie - aż żal do niego zakładać widła. Nawet ten Mag Sl będzie te 300-400gram ciążyć.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
telepatycznie po swiatlowodzie badz z uzyciem fal radiowych, amencorrado1111 pisze:ale może mnie kiedyś mierzyłeś:)
A to jakaś zasada jest że musi być równo?Poza tym teraz aż z ciekawości na niego wsiadłem i jest ok tak jak na fotach.Piotr , może w serwisie otwórz mały kiosk jasnowidza?:)
Lodzermensch