Dobrze,że takie forum istnieje,przynajmniej wiadomo,że niektóre przedmioty są prawdziwymi dziełami sztuki użytkowej
Mieszkając w górach nie wyobrażam sobie żebym mógł zajmować się czymś innym jak MTB
co namiętnie czynię od jakiś 20 lat.Pierwszy rower MTB to był jakiś włoski,którego imienia już nawet nie pamiętam (chyba bianchi) potem Univega rover na pancernych i niezniszczalnym osprzęcie stx,potem i obecnie Gt karakoram,który ulegał przemianom.
Obecnie jestem na etapie składania nowego roweru (prawie już cały skompletowany)
pozdr Darek
Witaj
Ten nowy rower to choć godny następca Karakorama? napisz coś więcej o projekcie!
No i oczywiście pochwal się Karakoramem!
Ten nowy rower to choć godny następca Karakorama? napisz coś więcej o projekcie!
No i oczywiście pochwal się Karakoramem!
sieemka
właśnie chciałem wkleić foto GT ale coś mnie nie wychodz:(i,popróbuje potem,
O następcy Gt jak przedmówca wspomniał, cięzko mówić, ale rower jest prawie (prawie poza paroma detalami) w całości wykonany w rodzinnych, chyba kultowych manufakturach ; czyl mowa tu o ; ramie ,kierownicy ,sztycy, mostku,piastach,siodle,rogach i sterach
właśnie chciałem wkleić foto GT ale coś mnie nie wychodz:(i,popróbuje potem,
O następcy Gt jak przedmówca wspomniał, cięzko mówić, ale rower jest prawie (prawie poza paroma detalami) w całości wykonany w rodzinnych, chyba kultowych manufakturach ; czyl mowa tu o ; ramie ,kierownicy ,sztycy, mostku,piastach,siodle,rogach i sterach
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
załóż sobie konto na Picassa i tam wrzucaj w galerii bo dajesz Imageshacka i ładuje sie to to za długo.!!
to dla porządku co ładniej wyglada, nawet tam możesz sobie zrobić prezentacje z muzyczką coś ala https://picasaweb.google.com/1104808309 ... 9756310466
załóż sobie konto na Picassa i tam wrzucaj w galerii bo dajesz Imageshacka i ładuje sie to to za długo.!!
to dla porządku co ładniej wyglada, nawet tam możesz sobie zrobić prezentacje z muzyczką coś ala https://picasaweb.google.com/1104808309 ... 9756310466