focker pisze: ↑2019-07-14, 17:35
Ja bym jednak widział tutaj żółtą Judy Sl.
To chyba jedyny amor który by tu pasował poza Indy SL. Fajnie by wyglądał z naklejkami koloru czerwonego zamiast czarnego. Kuba z forum chyba kiedyś drukował naklejki do Judy. Może dałby radę zrobić.
Były też żółte Manitou SX, ale ten chyba już by tak fajnie nie pasował.
Judy, ewentualnie SID jako że nie trzymam się tak bardzo oryginału, myślałem też o białym Manitou SX bo mi się ten widelec po prostu podoba. Żółty kolor jak najbardziej ale mistrzostwem byłoby dobrać lakier pod kolor ramy i zrobić żółte grafiki...
Piotr pisze:
ja nie zakładałem wygiętych kier i ładowałem tylko Z2. na Z1 śmigali "zjazdowcy" hehehhe
Nie każdemu pasuje wszystko, każdy ma swój gust i wizje, a że niektóre są dziwne ? oceniamy tylko przedmioty nie wykonawce.
no i git kolego ;) czasami fajnie zrobić coś zwariowanego, taki projekt który dzieli opinie :)
DługiDżon pisze:
Jak nie chcesz trzymać się oryginału to może pójdź w tym kierunku?
a żebyś widział że i taka historia przeszła mi przez głowę...Leży mi ładny stary LX, mam prosty widelec z Barracudy ale rama nie przelotki na canti...mam co prawda ten pierdolnik co się zakłada pod zacisk sztycy no ale nie wiem, to byłby lekki hardcore ;)