autor:kor
No tak, wszystko zobaczycie :)
- chwyty - chwilowo nie mam w przyzwoitym stanie innych, coś kupię, ale szczerze mi się podobają te Clarksy :), no ale do wymiany to wiadomo,
- opony - to nówki wildgripery więc rodzynki, zielone.. Tiogi II leżą te z fotek wcześniej, są nowe, ale popękane. Jedynki mi się marzą,
- pedała założone tylko do fotek, bo poluję na 747 jakie były w oryginale, poluję już z 2 lata na dobry stan i w miarę cenę :( bo w sumie tylko na ścianę..
Pamiętajmy, że podobać ma się głównie mi, ale liczę się mocno z waszymi opiniami. Zgadzam się też z nimi w tym przypadku, ale to projekt nieskończony.
Planuję zrobić fabrykę, ale ze 2 lata poluję na koła, nawet głupiej kiery System 3 nie mogę namierzyć, z oponami sami wiecie, pedała wyjaśniłem a chwyty na koniec
niby ta wisienka na torcie ;p
Był też plan żeby go ubierać w nowe części z grupy m900/910, ale chyba wolę trzymać luzem.. mam klamkomanetki, kasetę, hamulce i suport nówki. Szperam za resztą.
Ostatnio zmieniony 2019-12-14, 22:34 przez
kor, łącznie zmieniany 1 raz.
Są: Super V2000; Trek 9900 OCLV; Trek 990; Spec Stumpjumper M2, Cannondale F400 (killer); Klein Pulse; Focus Black Rider; Cannon MOTO CARBON :); SBIKE; .. i parę jeszcze gratów.