Termin na ten rok 5-7 czerwca
Na tę chwilę mam potwierdzoną możliwość rezerwacji noclegu pod dachem, zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio z Brandysówka i rezerwacje indywidualne (powołujac sie na zlot rowerowy będziecie zakwaterowani w jednym pokoju)
Reszta wkrótce
E:
- piątek - kwaterowanie, jesli pogoda pozwoli - ognisko
- sobota - do 13.00 leniwa zbiórka, prezentacja sprzętów, pogaduchy. Ok 13 wyjazd na zlotową trasę. Wieczorem ognisko jeśli pogoda pozwoli
- niedziela - 10.00 krótka wycieczka dla chetnych
Re: Zlot 2020
#4Tylko ciekawe czy znów sam nie przyjadę jak rok temu. Miałem pokój na 7 osób a sam byłem.
Lodzermensch
#5Z tego co rozmawiałem z Markiem Brandysem to z miejscami pod dachem juz jest krucho - wczoraj był wolny 1 pokoj 6 osobowy (tam wstępnie miał kwaterowac na haslo Zlot) i 1 2 osobowy - reszta juz porezerwowana
Kto zatem chce pod dachem spac powinien sie sprezac z rezerwacja
Dla wszystkich przyjezdzajacych autami potrzebne sa wjazdowki - majacy pokoj dostaja je z automatu, namiotowicze musza wyslac maila z prosba o wystawienie
Uporzadkuje to wszystko na spokojnie i wrzuce do 1go postu aby nie zginelo
Corri, mobilizuj Patologistow!
Kto zatem chce pod dachem spac powinien sie sprezac z rezerwacja
Dla wszystkich przyjezdzajacych autami potrzebne sa wjazdowki - majacy pokoj dostaja je z automatu, namiotowicze musza wyslac maila z prosba o wystawienie
Uporzadkuje to wszystko na spokojnie i wrzuce do 1go postu aby nie zginelo
Corri, mobilizuj Patologistow!
#18Jak to nie miał, zawsze jest i ostatnio też była klasyczna i srebrna Ja nie pamiętam żeby ktoś potrzebował.
#19Cos mi się kołacze ze ktos pytal
A wtedy Dodo zrobił wielkie oczy i coś gesto zacząl tłumaczyc intensywnie gestykulując
A wtedy Dodo zrobił wielkie oczy i coś gesto zacząl tłumaczyc intensywnie gestykulując
#20No to nie wiem, może nie miał przy sobie, w samochodzie zawsze wozimy.
A może się srebrna skończyła i próbował się jakoś wytłumaczyć
A może się srebrna skończyła i próbował się jakoś wytłumaczyć
#23hmmm, korona zdechnie do tego czasu?, czy jak makrela z trampkiem beknęli chyba nie tak od se z tak zwanej d że 60-70% populacji i tak się zarazi?
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
#25Dokładnie - przy tej dynamice sytuacji ciężko na tę chwilę wyrokować w jakiej rzeczywistości będziemy za 3 miesiące.
Za wcześnie więc i na jakieś deklaracje
Za wcześnie więc i na jakieś deklaracje
#28W razie czego zrobi się później.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#30Tylko co z rezerwacjami pokoi ?? Ciekawe czy będzie możliwość przeniesienia na inny termin...