Popłakałem sięAdamello pisze:Nie no obrzydliwy. To już Barta Kjub jest ładniejszy.
Dla mnie to kwintesencja retro. Kolory tak do siebie nie pasują, że aż tworzą idealnie zgraną całość :)
Nie mogę się doczekać dalszych postępów.
Nie mogę się doczekać dalszych postępów.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Sorry Panowie ale jak widzę komentarze że purpurowe części słabo leżą w rowerze z 1994 r. To się zastanawiam gdzie je montować
Czepiasz się
To że należą do kanonu nie znaczy że każdemu się muszą podobać - wtedy też nie wszystkim się podobały
To że należą do kanonu nie znaczy że każdemu się muszą podobać - wtedy też nie wszystkim się podobały
Re: YETI Pro FRO 1994
#71Coś tam się grzebie...
Wpadła sztyca Controltecha . Niestety była czarna więc musiałem usunąć anodę .
Siodło Turbo jedyna nowa część w tym rowerze. Na szczęście nówka była tańsza jak używka na allegro.
Brakuje jeszcze FD , i finisz !
Wpadła sztyca Controltecha . Niestety była czarna więc musiałem usunąć anodę .
Siodło Turbo jedyna nowa część w tym rowerze. Na szczęście nówka była tańsza jak używka na allegro.
Brakuje jeszcze FD , i finisz !
#73Myslałem , ale powiem szczerze wypaliłem się przy tym rowerze . Chcę go skończyć zawiesić na ścianie i wrócić do swoich szrotow z olxa za stówkę ;)
#74Fajnie jest mieć coś takiego na ścianie. Z doświadczenia mówię :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
#75Nie wiem jak, al;e siodełko przytłacza cały rower, rzuca się w oczy, a chyba nie powinno na pierwszy plan.