Bart PRZYZNAJ SIĘ że pijesz wódkę rozcieńczoną z mlekiem (95% mleka) w butelce ze smoczkiem dlatego się wstydzisz wpaść
Ile ważą twoje opony ?
500 gram sztuka , czy więcej ?
Re: SUPerior XP 939 - Always Race - maszyna do wygrywania
#512Oj przestań Hit, Bart na pewno by wpadł gdyby nie to, że do Ciebie ma pewnie ponad 600 km i to będzie z 10 dni jazdy konno w ciepłe dni ( nie w porze deszczowej ), a tak powaznie to samochodem cały dzień jazdy, więc to wypad na minimum 3 dni, żeby 1 spędzić w Twoich okolicach.
#513Nie spożywam alkoholu
Nie pamiętam dokładnie, ale dwie opony nie przekraczały 1 kg.
Nie pamiętam dokładnie, ale dwie opony nie przekraczały 1 kg.
#514Taka sama droga. Także Hitek jak masz czas to zapraszam, ja nie mam. Jakieś zawody są w mojej okolicy praktycznie co weekend.
#515Ech ... ale to co jest u ciebie mnie nie za bardzo interesuje
Ryb już od dawna nie męczę zielonej wody nie lubię a płaskiego tym bardziej.
Jeśli chodzi o rower to jazda po płaskim jest dla mnie totalnie nie atrakcyjna.
Przywykłem do tego że idąc na rower ZAWSZE się zarżnę.
ZAWSZE jest podjazd i to nie lekki oraz ZAWSZE mam zjazd czy to w terenie czy po szosie.
U ciebie to można by się spotkać , pogadać , zmusić ciebie do wysłuchania moich narzekań jaki ten świat jest paskudny itp
Dystans dystansem , ale jakoś kilka osób u mnie było i nie żałują a kawałek do przejechania mieli.
Uważam że gdybyśmy się zebrali w kilka osób można by się fajnie skatować
A tak z innej bajki
Możliwe że w najbliższym czasie będę miał możliwość wypożyczyć nowy rower na tych SUPER < MEGA < ZAJEBISTYCH dużych kołach i sprawdzić co są warte.
Wtedy będę miał skalę porównawczą w stosunku do "małych" skromnych 26.
Dodatkowo przy okazji przetestuję napęd 1X12 więc test będzie "po całości"
#516Z racji odesłania na reklamację korby ( zerwany gwint od zębatki ), żeby nie czekać zawitała nowa korba SLX M7000. Za tydzień pierwsze zawody z cyklu Mazury MTB
#517przesadziles z ta bulo -skarpeta ....tym bardziej ze ta korba slx jest naprawde ladna ;) (duzo ladniejsza od xt czy xtr ;) )
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
#518Jezu
Co to za KUPA na tej korbie
To jakaś masakra ...
Jeszcze bym zrozumiał że się zabezpiecza drogą korbę XTR albo coś z karbonu ale SLX ?
Teraz to już poleciałeś bo to nie wygląda a wręcz szpeci.
Co to za KUPA na tej korbie
To jakaś masakra ...
Jeszcze bym zrozumiał że się zabezpiecza drogą korbę XTR albo coś z karbonu ale SLX ?
Teraz to już poleciałeś bo to nie wygląda a wręcz szpeci.
#519Ta sama co na poprzedniej korbie. Była, jest i będzie. Z resztą było już o tym pisane.hit00r II pisze:Co to za KUPA na tej korbie
#520Korba zabezbieczona przeciwpancernie a rama pod łańcuchem popaprana jakąś tasmą izolacyjna....
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
#521Czyli kupowaty i tandetny wygląd elementu twojego super Sałperjora ci nie przeszkadza ?
Trochę to dziwne zważywszy na fakt że "dochodzisz" wklejając posty o każdej choć by najmniejszej pierdole
Więc albo , albo ... albo chcesz mieć ładny rower i dbasz o szczegóły albo zwykłego tyrana , który ma łykać kilometry a nie wyglądać.
Zdecyduj się wreszcie
#522To jest rower do tyrania. Jest zabezpieczony we wszystkich newralgicznych punktach. Po zdjęciu i odklejeniu całego tego szajsu będzie dalej jak nowy Koniec i kropka kurła !!!
#523Po za tym za rok planuję kupić fulla. SUP pójdzie na sprzedaż albo zostanie jako rower rekreacyjny, więc dobrze by było jakby wyglądał przyzwoicie.
#524Fulla ?
Ale chyba zdajesz sobie sprawę że na sensownego fulla ( do ścigania ) trzeba przygotować minimum 15 tys ?
Ciekawe co to będzie ja bym celował w Canyona bo mają najlepszy stosunek ceny do jakości.
Ale chyba zdajesz sobie sprawę że na sensownego fulla ( do ścigania ) trzeba przygotować minimum 15 tys ?
Ciekawe co to będzie ja bym celował w Canyona bo mają najlepszy stosunek ceny do jakości.
#528Śmiejcie się, ale to ja będę się śmiał ostatni
#529W sumie sam nie wiem, bo zawsze chciałem mieć coś takiego:hit00r II pisze:Ciekawe co to będzie
#530No ale to nie full miał być?
Lodzermensch
#531Chyba napisałem, że sam nie wiem. Czytasz ze zrozumieniem ?
#532Staram się, za ułomność przepraszam.
Lodzermensch
#533Ten Moondraker jest tak brzydki że aż piękny
Oczywiście rozważasz jedynie zakup NOWEGO roweru ?
Pomyśl nad czymś minimalnie używanym to zaoszczędzisz worek szmalu i ze 2 kg masy.
Na twoje wyścigi full to zbędny balast ... nie da ci przewagi bo trasy są zbyt łatwe technicznie a zawieszenie absobruje część energii i więcej waży.
Gdybyś kupował sprzęty z drugiej ręki to by nie stanowiło problemu ale że ty lubisz mieć śmierdzące fabryką to rodzi się problem.
Jedynym rozwiązaniem jest zmienić nastawienie albo odziedziczyć spadek bądź wygrać w totka
Oczywiście rozważasz jedynie zakup NOWEGO roweru ?
Pomyśl nad czymś minimalnie używanym to zaoszczędzisz worek szmalu i ze 2 kg masy.
Na twoje wyścigi full to zbędny balast ... nie da ci przewagi bo trasy są zbyt łatwe technicznie a zawieszenie absobruje część energii i więcej waży.
Gdybyś kupował sprzęty z drugiej ręki to by nie stanowiło problemu ale że ty lubisz mieć śmierdzące fabryką to rodzi się problem.
Jedynym rozwiązaniem jest zmienić nastawienie albo odziedziczyć spadek bądź wygrać w totka
#534W ostateczności powystawowyhit00r II pisze:Oczywiście rozważasz jedynie zakup NOWEGO roweru ?
#535Batman bicycle :) Pewnie ktos tam z marketjingu sobie wymyslil ze to bedzie taki rowerowy odpowiednik lambo aventador. Biznes musi sie krecic... Wyglad rzecz gustu. Jednak pokazywanie takiego czegos na forum retro to juz sie nie godzi. Chyba ze w dziale inne czy cos takiego. Na forum szajbajk jaraja sie takimi wynalazkami ;)
#536Ale co do tego forum ma SZCZAJbajk ? Na szczęście to jest dział 2000+ więc raczej nikt się nie obrazi
#537Dość już tych bzdur
Fotka z minionego weekendu. W niedzielę wracamy do zabawy - pierwszy etap cyklu Milko Mazury MTB 2019
Fotka z minionego weekendu. W niedzielę wracamy do zabawy - pierwszy etap cyklu Milko Mazury MTB 2019
#538Lepiej ci sie na nim porusza niz na cube? Jakie doswiadczenia? :)
#539Cwaniaczek z pekaesu ;)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .