Szwedzka rodzina królewska właśnie odwaliła numer i nie udzieli nam audiencji latem. Co za tym idzie musimy ustalić jakiś termin zlotu u mnie na podwórku.
Może niech każdy rzuci jakimś terminem i ustali się jakiś najbardziej dogodny dla wszystkich, może wreszcie Łodziaków się zobaczy u mnie bo jakoś najdalej mają.
Re: Piąty zlot na Chojnach.
#2To może ja się odezwę. Mnie nie ma w Łodzi na przełomie lipca i sierpnia więc chciałbym żeby ta imprezka odbyła się w jakimś innym terminie, żeby w końcu móc być ;)
#4Mnie na pewno nie bedzie 13 lipca - 5 sierpnia w zasięgu Inne daty nie wiem ale szansa większą jak w powyższym terminie
#6Ja nie jestem w stanie zadeklarowac pewnego terminu obecnosci - ustalajcie jak pasuje wiekszosci a ja sie postaram dotrzec
#9Dal mnie każdy termin dobry.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#11No to ustalone, jak się ziemia nie zatrzęsie to 5-7 lipiec trenujecie u mnie.
Lodzermensch
#12Czekaj, a bydgoszcz ?corrado1111 pisze: ↑2019-03-05, 20:53No to ustalone, jak się ziemia nie zatrzęsie to 5-7 lipiec trenujecie u mnie.
#14Ja bardzo chętnie, ale na 100% nie mogę się okreslić bo mam obronę 10 podobno
#20Żeby też pochlać.
#23Ja wciaz mam probelm z chodzeniem , ale zrobie wszystko zeby przyjechac
#25Siedzenie jest najgorsze , przyjade polezec
#26Aktualizacja, rozumiem ze termin w mocy, to moze zglaszajmy gotowosc
#28Zbieram zapisy na nocleg na zlot. Zapraszam. Miejsca ci u mnie doatatek. Tylko nie jakoś przesadnie blisko od Corrada. Za to w przypadku przeniesienia się imprezy na miasto będzie całkiem fajny dojazd.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
#30Nie nie, ja muszę być i służyć gościom, zresztą ja to nie lubię sie bawić na mieście. To niebezpieczne i wszędzie pijani ludzie.
Lodzermensch