A więc to było tak. Siedząc przy stole przez święta ,przeglądając olx natknąłem się oto na ten rower. Tytuł ogłoszenia "Rower z kewlaru" hehe. Zamieszczam pierwsze foto z ogłoszenia. Jedna plama ,ale jakoś rzuciła się w oczy korba;) Dzisiaj wycieczka 200km w jedną stronę i jest kolejny. Jest trochę pracy ale baza fajna i osprzęt XTR 950 w super stanie. Korba, kaseta ,łańcuch IG ,piasty ,RD i FD 900. Obręcze Campagnolo ,Zaplacilem za to wszystko 450zł
Potrzebuję pomocy z odgadnięciem rocznika oraz specyfikacji katalogowej roweru.
Na początek rozbiore go w mak i mam czas żeby pomyśleć czy zostawić jak jest ,czy dołożyć klamkomanetki i vki 950...?
Rama jest jeszcze pod canty. Mam klamkomanetki xtr 900 i canty też ,może zmienić na nie. Docelowo złożyć na xtr 900? Wszystkie podpowiedzi mile widziane. A najważniejsze ,że rower nie zginije w szopie nie trafi do handlarza tylko trafił w moje macki)
Giant MCM 2
#1GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike