zgłoszenie jest o czasie więc jak zrobisz fotę wstaw ją jako kolejny post w temacie - nie edytuj tego żeby mi nie umknęłoPiotr pisze: Będę chciał podmienić zdjęcie.
weź nie rób ze mnie debila, to był sarkazm, jam korpo biurwa, więc tłumaczenia nie potrzebujęPiotr pisze:full retro - tłumaczenie na polski - w pełni retro
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
Już wiem że będę miał bardzo trudny orzech do zgryzienia jak o głosowanie idzie, a jeszcze pewnie przybędzie kandydatów
Niemniej uważam że ten rower powinien stanąć do rywalizacji:
Scott Elite Racing Endorphin - Piotrex
więcej: viewtopic.php?p=130202#130202
Dzięki za docenienie
Teraz widzę, że jednak w pełni czarne opony (Panaracer Smoke x2) lepiej tu wyglądają. Plus mały gadżecik spod szyldu Hite Rite - chyba muszę wyciągnąć Yeti'ego na śnieg
skolioza pisze:Już wiem że będę miał bardzo trudny orzech do zgryzienia jak o głosowanie idzie, a jeszcze pewnie przybędzie kandydatów
Obrazek
Dzięki skolioza
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Zgłaszam Kastla Titanium sztopiego
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Drzewa krzywo rosną. To jest Łódź. Tego nie ogarniesz 😊
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Uprzedziles mnie :) dobrze ze chociaz z "wieszaczkiem" bylem pierwszy :)corrado1111 pisze:Obrazek
Tego roweru nie może tutaj zabraknąć: viewtopic.php?t=3019&postdays=0&postorder=asc&start=75
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Myślę że zapomniano o jednym z najładniejszych rowerków, fakt nie miałem wcześniej czasu na wchodzenie w temat i czepianie się, ale jest on wart poddania oceny.
Reszta tutaj viewtopic.php?t=7448&postdays=0&postord ... ti&start=0
Robię mu miejsce zamiast mojego, który jest nudny,
Reszta tutaj viewtopic.php?t=7448&postdays=0&postord ... ti&start=0
Robię mu miejsce zamiast mojego, który jest nudny,
skladany jakby na predcePiotr pisze:ale jest on wart poddania oceny.
nie podocinane linki prawie wszystkie i zdaje sie te ktore lacza ramiona canti nie orginalne 8
Tlo a raczej jego brak powoduje ze oglada sie jak ogloszenie z Ebay´sam rower i kolory ok duzo fajniejszy niz zoltek prezentowany w tej samej scenerii
W odroznieniu od np roweru Gerwazego brak mu "Zycia " oczywiscie kultowy a zarazem sztampowy wbijasz w google Yeti i wyskakuje kilka zlozonych w identczny sposob ......brak "poszukiwania "
Ostatnio zmieniony 2018-12-28, 20:48 przez marcin74, łącznie zmieniany 1 raz.
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Chciałbym jeszcze aby do konkursu stanął klasyk wyścigowy
a temat o nim viewtopic.php?t=7154&postdays=0&postorder=asc&start=60
Dzięki Piotrze. Zrobię ładniejsze zdjęcia przed sylwestremPiotr pisze:Chciałbym jeszcze aby do konkursu stanął klasyk wyścigowy
[url=https://i.postimg.cc/9wjJHZyk/DSC08474.jpg]Obrazek[/url]
Ej... ale za tą naklejką Onzy chwilę się nachodziłemoczywiscie kultowy a zarazem sztampowy wbijasz w google Yeti i wyskakuje kilka zlozonych w identczny sposob ......brak "poszukiwania "
Dzięki Piotrze za zauważenie mojego roweru