KOmarcin74 pisze:[url=https://images91.fotosik.pl/25/4966a5cabf8a923fmed.jpg]Obrazek[/URL]hit00r II pisze: Ja bym raczej napisał że WZBUDZAM PODZIW turystów , którzy widzą jak PODJEŻDŻAM tym rowerem
Rozumiemy ...wszystko rozumiemy

KOmarcin74 pisze:[url=https://images91.fotosik.pl/25/4966a5cabf8a923fmed.jpg]Obrazek[/URL]hit00r II pisze: Ja bym raczej napisał że WZBUDZAM PODZIW turystów , którzy widzą jak PODJEŻDŻAM tym rowerem
Rozumiemy ...wszystko rozumiemy
Jak słusznie zauważył Focker , który nie ma problemu z oczami - " Kategoria 2000+."Piotr pisze:nie pomyliłeś se forum ? co to ma wspólnego z retro ?
No w porównaniu do tych starszych , które mam to faktycznie nie powala wizualnie.qsik pisze:Paskudne malowanie, wygląda jak cała seria gównianych Voltage. Natomiast świetnie wygląda ta główka z tuleją. Jakby jej trzasnąć jakieś ciekawsze malowanie to byłoby fajnie.
Samo qrwa pedałami kręci i samo podjeżdża, a w dół to szybuje miedzy choinkami . . . .weź nie kupuj tych parchów . .. kup porządny rower retro .hit00r II pisze:No w porównaniu do tych starszych , które mam to faktycznie nie powala wizualnie.qsik pisze:Paskudne malowanie, wygląda jak cała seria gównianych Voltage. Natomiast świetnie wygląda ta główka z tuleją. Jakby jej trzasnąć jakieś ciekawsze malowanie to byłoby fajnie.
Ale to jest najmniej wstrętne.
Po za tym przy odpowiednim doborze części powinno być zajebiście.
Ciekawi mnie również czy zmiany , które wprowadzili w istotny sposób wpływają na jazdę w stosunku do poprzedniej wersji ramy.
Ile daje sztywna oś z tyłu , itp.
Może on po prostu nie zna innego językafocker pisze:Po co ciągle używasz wulgaryzmów? Robisz tym z fajnego forum zwykły rynsztok. Nie rozumiem jaki masz w tym cel?
hit00r II pisze:ZgadłeśBart pisze:Koło 26" ?![]()
![]()
Nie uznaję większych rozmiarów
Ten idiotyczny pośredni rozmiar by wszedł do tej ramy ale po co robić taki parszywy ulep ?Bart pisze:hit00r II pisze:ZgadłeśBart pisze:Koło 26" ?![]()
![]()
Nie uznaję większych rozmiarów![]()
A idź Pan w...
Już miałem nadzieję, że chociaż 27,5
Z którym z nichfocker pisze:Weź hitek nie dyskutuj z trollem.
Nie karm trolla, szkoda klawiatury.czajnikmtb pisze:Nie...64"...Bart pisze:Koło 26" ?