Nie wiem co to za wideł ale wizualna lekkość fajnie z rama wspolgrala- czarny SID na cienkich goleniach (team 2006?) fajne by tu siadł
Tyle że ten stary SID to miękkie gównoskolioza pisze:Nie wiem co to za wideł ale wizualna lekkość fajnie z rama wspolgrala- czarny SID na cienkich goleniach (team 2006?) fajne by tu siadł
owszem, w stosunku do innych wiotki był - ale przy mojej wadze nie robiło mi to różnicy, a waga była zacna Z resztą cały czas piszę o wizualnym dopasowaniu a nie aspektach technicznychhit00r II pisze:Tyle że ten stary SID to miękkie gówno
zastanów się pasuje czy nie pasuje . ..hit00r II pisze:Tyle że ten stary SID to miękkie gównoskolioza pisze:Nie wiem co to za wideł ale wizualna lekkość fajnie z rama wspolgrala- czarny SID na cienkich goleniach (team 2006?) fajne by tu siadł
Wizualnie był by ciut za wąski.
O wiele lepiej jeśli chodzi o RS pasowała by Reba WC albo FOX F100 - widać na tym zdjęciu roweru mojego znajomego.
Mi natomiast pasuje Pace bo nie jest masówką , pracuje bardzo dobrze i jest pieruńsko sztywny bocznie
W moim zimowym złomku Mongoose mam taką samą przerzutkę i działa z 44 zębami bez najmniejszego problemu.SoloTM pisze:Nie wiem jak Tobie, ale mi czarny lx 567 bodajże down swing nie chcial dobrze współpracować z korba 44/32/22. Spojrzałem w techy i tam jak byk max 42z średnia-gorna 10, pojemność 20.
Coś w tym jest, przy czym może nie jestem do końca obiektywny, bo czarny lx nie podoba mi się od zawsze.Bart pisze:Ten czarny LX to przegięcie w takim rowerze. To tak, jakby założył przykładowo lusterka od Ninji ZX-7R z 1996 roku do Ninji H2.
Oczywiście że NIEDOMAN pisze:A to nie jest tak, że do szosy bolt on bardziej pasuje, bo się wysokości siodełka raz ustalonej nie zmienia na ogół?
Miał byś to byś tak nie gadałskolioza pisze:ło matko... ze ściganckiego Sparka rower turystyczny z wyprostowaną pozycją robi... koszyczek se jeszcze na kierownicę załóż
Z LeftymDOMAN pisze:Sporo Sparków z leftym widziałem. Ciekawy mod.
Co ty pierdzieliszRetromen pisze:Jak Ty hit00r smigasz tyle na oktanach ,to nie dziwota ze na normalnym mtb czujesz sie dziwnie. Kiera wyzej od siodelka w rowerze xc...
W punkt !!!!!Retromen pisze:Jak Ty hit00r smigasz tyle na oktanach ,to nie dziwota ze na normalnym mtb czujesz sie dziwnie
Również uważam że jest to postrzeganie poprzez przyzwyczajenie do roweru Enduromarcin74 pisze:W punkt !!!!!Retromen pisze:Jak Ty hit00r smigasz tyle na oktanach ,to nie dziwota ze na normalnym mtb czujesz sie dziwnie
Bzdury pleciesz jakbyś dosiadał szczerozłotego Bugatti...hit00r II pisze: Miał byś to byś tak nie gadał
Nie chodzi o przyzwyczajenia tylko o uczucie mułowatości na niższym widelcu.skolioza pisze:nie tego się jednak mój komentarz tyczył, a tego jak na siłę próbujesz układać rower o zupełnie innym przeznaczeniu do swoich przyzwyczajeń
niższy widelec = bardziej spionowana główka = mniejsza mułowatość...hit00r II pisze:Nie chodzi o przyzwyczajenia tylko o uczucie mułowatości na niższym widelcu.