Zlot już za tydzień z hakiem, pytanie do zamiejscowych, kogo mam się spodziewać i kiedy?
Lodzermensch
Moderator:corrado
Krol i Krolowa ..piatek wieczor oczywisciecorrado1111 pisze:Zlot już za tydzień z hakiem, pytanie do zamiejscowych, kogo mam się spodziewać i kiedy?
To akurat nie mogło być inaczej.marcin74 pisze:Krol i Krolowa ..piatek wieczor oczywisciecorrado1111 pisze:Zlot już za tydzień z hakiem, pytanie do zamiejscowych, kogo mam się spodziewać i kiedy?
No.dodo1989 pisze:My z Elcią osobno, ale dotrzemy. Z Leźnicy Wielkiej nie ma sensu tarabanić się do Krakowa i w ten sam dzień na zlot. Co do godziny będziemy w kontakcie, bo nie wiem jak chłopaki do Krakowa się będą zbierać. Prawdopodobnie będę jednym z pierwszych na froncie
No i luz.Bart pisze:A ty stamtontcorrado1111 pisze:Ić stont.Bart pisze:Trzeci świat.
W Narni np:)YvesMoi pisze:ja mogę spać pod gołym niebem, zależy gdzie melanż poniesie
corrado1111 pisze:My już dawno spożywamy homary, spóźniony jesteś.
I szproty w oleju mamy.marcin74 pisze:corrado1111 pisze:My już dawno spożywamy homary, spóźniony jesteś.
Menu ustalone.....o ktorej w takim razie oficjalne otwarcie ???corrado1111 pisze:I szproty w oleju mamy.marcin74 pisze:corrado1111 pisze:My już dawno spożywamy homary, spóźniony jesteś.
Ja od 14 będę już na chacie, można wbijać.marcin74 pisze:Menu ustalone.....o ktorej w takim razie oficjalne otwarcie ???corrado1111 pisze:I szproty w oleju mamy.marcin74 pisze:corrado1111 pisze:My już dawno spożywamy homary, spóźniony jesteś.