WARIAT - prawie 115km/h
teoretycznie można zrobić z tego 140km/h > SUPERMAN Position
a nie myślałeś, żeby dopiąć odrzut i pokonać barierę dźwięku ?
teoretycznie można zrobić z tego 140km/h > SUPERMAN Position
a nie myślałeś, żeby dopiąć odrzut i pokonać barierę dźwięku ?
* KIRK Revolution x 4 * <[shadow=cyan]MISTRAL Vision Alu Pro [/shadow]> < FILMOTEKA >
Bart, ale wiesz, że sam dobrowolnie i jawnie pokazujesz złamanie przepisów? Czymkolwiek byś tam nie pędził
Jeśli rowerem (nawet elektrycznym, rozpędzony przy cudzej pomocy, jakkolwiek) to w dodatku kwalifikujesz się na dawcę narządów
Jeśli rowerem (nawet elektrycznym, rozpędzony przy cudzej pomocy, jakkolwiek) to w dodatku kwalifikujesz się na dawcę narządów
szybki ten kube jest, trza mu to oddać
to przez ten nowy kask pewnie
to przez ten nowy kask pewnie
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
wszystko jasne - zdjęty kaganiec z kawasakiBart pisze:nie tylko kubem
* KIRK Revolution x 4 * <[shadow=cyan]MISTRAL Vision Alu Pro [/shadow]> < FILMOTEKA >
to musialo byc cos innego kawa to tania i prymitywna konstrukcjia w porownaniu do elektrykow przez duze E......no chya ze sie myleCezary Czapski pisze:wszystko jasne - zdjęty kaganiec z kawasaki
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Widziałem na Endomondo max predkosci po 1200km/h. Zwykły błąd programu.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Kawasaki było wzięte z firmy na testy. To nie jest mój rower. Czytaj uważnie posty, unikniesz nietrafionych ripost.Cezary Czapski pisze:wszystko jasne - zdjęty kaganiec z kawasakiBart pisze:nie tylko kubem
czekaj, czyli firma kawasaki wydaje z magazynu rowery niezgodne z polskim prawem?
lepiej jednak napisz, że to kube było
lepiej jednak napisz, że to kube było
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Najdokładniejsze są pomiary z licznika rowerowego - koniec i basta.
Dzisiaj może jak będzie wena to polecę Marinem z przełęczy na czeską stronę do Spindla - wątpię żeby tam pękło 80 km/h ale spróbuję
Dzisiaj może jak będzie wena to polecę Marinem z przełęczy na czeską stronę do Spindla - wątpię żeby tam pękło 80 km/h ale spróbuję
ja miałem niedawno max prawie 70km/h ale byłem na nie swoim terenie i nie wiedziałem czy mi coś zza winkla nie wyskoczy :D
Dzisiaj 103,5 pękło ale byłem u siebieczajnikmtb pisze:ja miałem niedawno max prawie 70km/h ale byłem na nie swoim terenie i nie wiedziałem czy mi coś zza winkla nie wyskoczy :D