Mam przyjemność wrzucić Wam zajawkę zawodów XC w Kudowie Zdroju, na których wyodrębniona zostanie kategoria Retro MTB !
Zawody odbędą się w niedzielę 24 czerwca (szczegóły na plakacie), Retro-maniacy będą mieli możliwość zaprezentowania swojego sprzętu przed startem wyścigu oraz rywalizacji w dedykowanej dla rowerów sprzed 2000 roku kategorii Retro MTB. Dla naszej kategorii organizatorzy przewidują 2 lub 3 pętle technicznej trasy, po 4km każda (kilka fotek z trasy poniżej)
Z swojej strony cieszę się niezmiernie z powstania takiej inicjatywy i trzymam kciuki za jej rozwój oraz jak najbardziej reprezentatywny przekrój retro maszyn na starcie!
Piekna sprawa !!!!
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
corrado1111 pisze:https://youtu.be/Y-lfBq0PD-sBart pisze:No chłopaki, pokażecie chyba na co Was stać
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Się Ty lepiej już do Łodzi pakuj na lipiec. Obiecałeś.czajnikmtb pisze:corrado1111 leżę i kwiczę
Lodzermensch
ale na serio to fajna sprawa z tym wyścigiem retro rowerów
wiem że rozmawialiśmy na ten temat ale zawsze coś
to i tak super że byłem na zlocie bo powiedziałem sobie że choć bym miał na rowerze przyjechać to będę w końcu bo jestem zalogowany od początku (prawie) istnienia forum więc wypadało się pokazać
wiem że rozmawialiśmy na ten temat ale zawsze coś
to i tak super że byłem na zlocie bo powiedziałem sobie że choć bym miał na rowerze przyjechać to będę w końcu bo jestem zalogowany od początku (prawie) istnienia forum więc wypadało się pokazać
Zapowiada się interesująco.
Ciekawe czy skundlone Retro również mogą brać udział czy to już nie wchodzi w grę ?
Trasa wygląda na fajną i lajtową - aż chce się zapierdzielać
Ciekawe czy skundlone Retro również mogą brać udział czy to już nie wchodzi w grę ?
Trasa wygląda na fajną i lajtową - aż chce się zapierdzielać
Pierwsze koty za płoty, więc restrykcyjnego badania zgodności z epoką się nie spodziewaj- może nawet Twój Marin przejdzie
A trasa - ma być naturalna, bez sztucznych szykan - jak za dawnych lat Trochę korzeni, kamieni
Wszystkie fotki jakie dostałem pokazują jednak wąską ścieżkę i to mnie trochę zastanawia - chociaż to na pewno wybiórcza prezentacja
A trasa - ma być naturalna, bez sztucznych szykan - jak za dawnych lat Trochę korzeni, kamieni
Wszystkie fotki jakie dostałem pokazują jednak wąską ścieżkę i to mnie trochę zastanawia - chociaż to na pewno wybiórcza prezentacja
Kochani. Dajcie mi znać tutaj albo na PW kto się wybiera.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Dwoch tygodni mi zabraklo ...ech
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
To chyba DOBRZE bo ty masz taką nogę że później organizator płacił by kary.marcin74 pisze:Dwoch tygodni mi zabraklo ...ech
Wszyscy by uważali że ktoś jeździł krosem a nie rowerem
Naprawdę krótki.skolioza pisze:Na FB jest jeszcze krótki filmik z fragmentu trasy
Z tym, że to chyba dojazdówka, a nie wyścig ???
Się znalazł Lance ArmstrongBart pisze:Naprawdę krótki.skolioza pisze:Na FB jest jeszcze krótki filmik z fragmentu trasy
Z tym, że to chyba dojazdówka, a nie wyścig ???
Lodzermensch
[quote="corrado1111"
Z tym, że to chyba dojazdówka, a nie wyścig ???[/quote]
Się znalazł Lance Armstrong[/quote]
Ha ha ha ha
Może "tylko" Jan Ullrich
Z tym, że to chyba dojazdówka, a nie wyścig ???[/quote]
Się znalazł Lance Armstrong[/quote]
Ha ha ha ha
Może "tylko" Jan Ullrich