Weź pod uwagę, że tam dolne golenie łączy podkowa. Ona pełni rolę stabilizatora - czyli tego, czym dziś jest sztywna oś w USD. Może nie jest to super sztywność, ale w porównaniu do innych amorów z tamtych lat i tak daje radę.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
hm . . . . .myślę ze powinieneś popatrzeć na najnowsze kaski firmy KASK, stosowane przez szosowców od ostatnich paru lat.
One mi się też nie podobają bo są paskudne.Piotr pisze:hm . . . . .myślę ze powinieneś popatrzeć na najnowsze kaski firmy KASK, stosowane przez szosowców od ostatnich paru lat.
Ogólnie teraz jest moda na jakieś szpetne kaski np - POC ...
Edco fajne piasty robiło, więc myślę że będziesz miał z nich pożytek
Rozstaw tarcz na 4 śruby w standardzie Formuli? Jak coś to jakąś tarczę wolną do tego mam chyba
Rozstaw tarcz na 4 śruby w standardzie Formuli? Jak coś to jakąś tarczę wolną do tego mam chyba
Jak tylko znajdziesz tarcze na 4 śruby to czemu nie . . . .. zaklup tylko retro, zrezygnowano z 4 śrub bo się tarcze zwijały.
Mam jedną taką tarczę nową, ale myślałem żeby podtoczyć mocowanie w tylnej, a na przód poszukać czegoś podobnego. Bębenek fajnie cyka, ale niestety obraca się z oporem, nie wiem czy ten typ tak czy zajrzeć do środka...
Nie pamietam jak bylo w wersji Edco ale w karbonowych obraca sie normalnie
Jaka masz srednice tej Twojej tarczy?
Jaka masz srednice tej Twojej tarczy?
No i doczekałem się w końcu czarnej piasty . . .a że to Dx nie narzekam bo z nim obręcz ceramik 117 i szprychy 2.18 czyli wypas retro . . . .
Całe koło sobie podciągnąłem i dałem do Marina, zobacze jak szybko ceramika mi zetrze klocki Baradine zwykłe czarne.
Po warsztatem spróbowałem i hamowanie ma większą skuteczność , co mi się podoba, a ponieważ lubie mokro i błoto to może felga sie nie zetrze tak szybko
Całe koło sobie podciągnąłem i dałem do Marina, zobacze jak szybko ceramika mi zetrze klocki Baradine zwykłe czarne.
Po warsztatem spróbowałem i hamowanie ma większą skuteczność , co mi się podoba, a ponieważ lubie mokro i błoto to może felga sie nie zetrze tak szybko
Wow
Świetnie koła dawano takich nie widziałem :)
PS. Jak masz je zajechać to proponuję dwa komplety czarnych LX za nie :)
Świetnie koła dawano takich nie widziałem :)
PS. Jak masz je zajechać to proponuję dwa komplety czarnych LX za nie :)
Mam komplet koł jakie miałem w Gt LTS ie kiedyś, prżód AC czerwona tył xt, obręcze 117 ceramic i szprychy 2.1/8, stan piękny że tak powiem.
Do tego na DX tylko przód, ale jak sprawdzę jak sie sprawuje moze przeplotę na tył bo na dziurach częściej tyłem hamuję . . .
Mam jeszcze koła po Maćku Molągu xtr. 217 sup ceramic, ale szprychy są zapieczone w nyplach i będę je rozbrajał niedługo żeby przepleść do jazdy.
Do tego na DX tylko przód, ale jak sprawdzę jak sie sprawuje moze przeplotę na tył bo na dziurach częściej tyłem hamuję . . .
Mam jeszcze koła po Maćku Molągu xtr. 217 sup ceramic, ale szprychy są zapieczone w nyplach i będę je rozbrajał niedługo żeby przepleść do jazdy.
Używał ktoś? Jak się sprawuje. Z jakich lat może pochodzić,?
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Nie zakładaj, strasznie dziwne to jest. Albo sam się przekonaj:)Retromen pisze:Używał ktoś? Jak się sprawuje. Z jakich lat może pochodzić,?
Lodzermensch
Założę to na próbę. Ma przejściówkę na 1 1/8a normalnie jest 1 calowy. Do Mammotha założę)
Kupiłem jeszcze takie klocki i rogi uno(pójdą do Kastle). Sklep jak bym się w czasie przeniósł)
Kupiłem jeszcze takie klocki i rogi uno(pójdą do Kastle). Sklep jak bym się w czasie przeniósł)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Ta wersja jest naprawdę kiepska. Jak się ugina to kierownica przekręca się w dół, bo mocowanie kiery nie jest na pantografie. Są też wersje z pantografem - powinno to chodzić lepiej, ale nigdy nie miałem żeby potwierdzić.
Zablokuje go na sztywniaka w takim razie)
Szefie tak dla żartu napisałem)
Taki mi się prezent na święta trafił :)