No bo nie zagłosowałeśRetromen pisze:Brawo. Rowery w tym roku zacne! Gratulacje.
Największy przegrany cannon hit00ra...
Widocznie ludzie wolą ulepy a nie serie
No bo nie zagłosowałeśRetromen pisze:Brawo. Rowery w tym roku zacne! Gratulacje.
Największy przegrany cannon hit00ra...
Wrzucę to co i wrzuciłem na FB:hit00r II pisze:Widocznie ludzie wolą ulepy a nie serie
Chociaż osobiście nie głosowałem na Santę, to z czystym sumieniem przyznaję, że rower BARDZO oddaje ducha tamtych lat w Polsce
Nie jest do końca spójny i poprawny, wizualnie może się podobać, choć nie musi ale nikt też nie zaprzeczy że tak właśnie wówczas się budowało i jeździło - na tym co udało się zdobyć, kupić, wymienić, a nie wg katalogu czy spójnej wizji
skolioza pisze:Wrzucę to co i wrzuciłem na FB:hit00r II pisze:Widocznie ludzie wolą ulepy a nie serie
Chociaż osobiście nie głosowałem na Santę, to z czystym sumieniem przyznaję, że rower BARDZO oddaje ducha tamtych lat w Polsce
Nie jest do końca spójny i poprawny, wizualnie może się podobać, choć nie musi ale nikt też nie zaprzeczy że tak właśnie wówczas się budowało i jeździło - na tym co udało się zdobyć, kupić, wymienić, a nie wg katalogu czy spójnej wizji
Spokojna głowa, w przyszłym roku wygra Nie wiem czy jaki kol wiek projekt przebije Yetiego, zwłaszcza że składany jest pieczołowicie od dłuższego czasu a nie na szybko na konkurssztopi17 pisze:Szkoda , że z Yetim nie zdążyłem
Ta ?Retromen pisze: Nie wiem jak patrzą gdy ich wyprzedzam bo nie zerkam za siebie)
Tylko powiedz mi po co?hit00r II pisze:W sumie tak patrzę ilu czubków oddało głosy i jest nas tylko nieco ponad 60 osób na cały kraj
Przecież to jakaś masakra ... bez przerwy piszemy tak na prawdę w gronie góra 20 osób
Czy w tym kraju rządzonym przez jedyną słuszną siłę polityczną nie ma więcej fascynatów retro
Może należało by się ogłosić w innych mediach takich jak sexbuk , NK ... YT
Po za tym 25% użytkowników jest obrażonych na innych co zawęża grono osób biorących udział w dyskusjach
Skolioza może weź zrób osobny dział - tylko dla CHAMÓW takich jak Hit00r II gdzie nie obowiązuje etykieta , to by się więcej robaczków zlazło
Mianował byś mnie głównym adminem a Piotra moim zastępcą
Trzeba szukać jakiegoś rozgłosu żeby coś się tutaj więcej działo.
Racja, wyróżnieniem już jest samo zwycięstwo w konkursie.skolioza pisze:Upominek dla zwycięzcy jest co roku dzięki forumowiczom, którzy maja chęć przekazać na ten cel jakieś swoje zachomikowane NOSy
W kwestii samej nagrody - założenie od zarania było takie, iż miał to być sympatyczny dodatek do zabawy, a nie cel sam w sobie - właśnie po to abyśmy dobrze i "zdrowo" bawili się w gronie forumowym, a nie po to aby w grudniu napływała do nas rzesza przypadkowych osób zwabionych wartościową nagrodą
Ja się nie znam ale czy admin by nie wiedział, że konta są zakładane z jednego IP czy jakoś tak? Gdyby tak to blokada kont i tyle.Imo za mały przekrój glosow - zakładasz po 2 konta dziennie na 10min mailach i masz wygrana w konkursie. Z resztą jak napisał Skolioza bez sensu
Dokładnie tak nie ilość ale jakośćskolioza pisze:Tylko powiedz mi po co?hit00r II pisze:W sumie tak patrzę ilu czubków oddało głosy i jest nas tylko nieco ponad 60 osób na cały kraj
Przecież to jakaś masakra ... bez przerwy piszemy tak na prawdę w gronie góra 20 osób
Czy w tym kraju rządzonym przez jedyną słuszną siłę polityczną nie ma więcej fascynatów retro
Po za tym 25% użytkowników jest obrażonych na innych co zawęża grono osób biorących udział w dyskusjach
Skolioza może weź zrób osobny dział - tylko dla CHAMÓW takich jak Hit00r II gdzie nie obowiązuje etykieta , to by się więcej robaczków zlazło
potrzebujesz miliona postów na godzinę - nie ważne z jakim poziomem kultury i meteorytyki - masz różne fora przy portalach nazwijmy to "informacyjnych" Tu nigdy nie o to chodziło i chodzić nie będzie Retro to nie masówka w końcu
Niestety jest sporo racji w tym co piszesz. To że RETRO nie cieszy się popularnością u nas jest zasługą GŁODU społeczeństwa spowodowanego długimi latami życia w biedzie... Od 45 roku do teraz w sumie, bo nie ma się co oszukiwać, nadal jesteśmy biedakami Europy i do tego na pierwszym miejscu w rankingu "współczesnych Europejskich niewolników". Dlatego też już samo słowo "NOWOŚĆ" wywołuje orgazm u pospolitego Kowalskiego. Słowo "Zachód" wywołuje podwójny orgazm... Recepta na dobrą sprzedaż w biznesie? "Nowość z Zachodu" - a to że jest to klepane w chinach itd. nie ma najmniejszego znaczenia. RetroMTB? Retro samochody? Ehh... Tylko dla oszołomów, złomiarzy, desperatów, głupków i bogaczy ;)hit00r II pisze:W sumie tak patrzę ilu czubków oddało głosy i jest nas tylko nieco ponad 60 osób na cały kraj
Na pewno by zmieniło, ale niekoniecznie na lepsze.czajnikmtb pisze:hmm też myśl bo przy tak małej liczbie głosów może faktycznie by to coś zmieniło